• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri hadi saçlarımızı beraber uzatalım gün gün

:)) evet baya canlanıyomuş bende duydumm hayırlısı artık banada :)) yanlız şampuanımda hap varya o ters tepki edermiki bebeğe acaba yani saçıma sürdüğüm bebeğe ulaşırmıki

Canım bence bu konuyu doktoruna danış istersen,yanlış bir şey olmasın..zararı olacağını sanmıyorum çünkü gün içinde o kadar çok kimyasal alıyoruz ki şampuanlar,sabunlar,parfümler...yediklerimizde de var tabi..ama içini rahatlatmak için sorman da fayda var..

Bence seninkisi barcelinodan daha iyidir canım ama yağlar tazeyse tabi,bazı aktarlar elinde kalan son kullanma tarihi geçmiş yağları karıştırıp saç bakım yağı yapıyorlarmış ama seninkisi bir firmaya özel sanırım o nedenle sıkıntı olmaz sanırım

bilmiyorum canım ınsallah ıyı gelır son kullanma tarıhı 2015 yazıo:)

canm kırıklarm cogaldı ya offff yenı uzadı bı kuaforde boyuyla oynamam kırıklarnı alm gelde dedı cok kararszm.s

Cesaretin varsa kendin kes canım,ben bir kaç ayda keserim saçlarımı uçlarından eskiden çok kırık vardı hiç bitmezdi..şimdi biraz azaldı ama hala var..kuaförün iyiyse git,çünkü benim bir arkadaşım saçına hiç yağ filan yapmadı 1-1.5 ayda bir saçlarının uçlarından çok çok az kestiriyordu nasıl uzadı anlatamam ..o tekniği kullanan başka bir arkadaş da baya uzattı..

Cesaretin varsa kendin kes canım,ben bir kaç ayda keserim saçlarımı uçlarından eskiden çok kırık vardı hiç bitmezdi..şimdi biraz azaldı ama hala var..kuaförün iyiyse git,çünkü benim bir arkadaşım saçına hiç yağ filan yapmadı 1-1.5 ayda bir saçlarının uçlarından çok çok az kestiriyordu nasıl uzadı anlatamam ..o tekniği kullanan başka bir arkadaş da baya uzattı..

ya acayıp derecede uclarında kırık var alamamkı napıcaksam karar veremedm ya :(

Saçının ucundan ne kadar kestiriceksen kuaföre göster canım,daha fazla istemiyorum de özellikle belirt.. 2-3 cm yeter bence sinemaki bitince gerek görürsen yine kestirirsin.

bencede elime para geçince ilk işim olsun bide ağlayarak foruma gelmem inşallah :54:

bencede elime para geçince ilk işim olsun bide ağlayarak foruma gelmem inşallah :54:

Bence kötü olmaz canımm..kuaför zaten demiş çok kesmem diye..bir de makas kesimi olsun onu da belirt ustura kullanmasınlar saçı mahfediyor..kat kesiminde kullanıyorlar ama kullanmasın onu da makasla yapsınn

Bence kötü olmaz canımm..kuaför zaten demiş çok kesmem diye..bir de makas kesimi olsun onu da belirt ustura kullanmasınlar saçı mahfediyor..kat kesiminde kullanıyorlar ama kullanmasın onu da makasla yapsınn

1-2 cmden bişi olmaz dmı öbür aya gene uzar bu sefer daha hızlı uzar inşallah :) sen naptın saçında uzama warmı

1-2 cmden bişi olmaz dmı öbür aya gene uzar bu sefer daha hızlı uzar inşallah :) sen naptın saçında uzama warmı

Yok canım hiç bişi olmaz ilk ay hızlı uzar hemen acığı kapatır saçların..uzama var canımm evet..ama malesef ilk başladığım anda fotoğraf çekmedim..18 ocakta başladım kürlere..22 şubatın fotoğrafı var canım..2 tane kür kaldı ondan sonra 2 hafta ara vercem fotoğraf çekcem aradan sonra eklerim zaten..sonra bir cm filan kescem 2.tura geçmeden önce..sende uzama var mı canımm

Yok canım hiç bişi olmaz ilk ay hızlı uzar hemen acığı kapatır saçların..uzama var canımm evet..ama malesef ilk başladığım anda fotoğraf çekmedim..18 ocakta başladım kürlere..22 şubatın fotoğrafı var canım..2 tane kür kaldı ondan sonra 2 hafta ara vercem fotoğraf çekcem aradan sonra eklerim zaten..sonra bir cm filan kescem 2.tura geçmeden önce..sende uzama var mı canımm

hmm ara verince esas uzama diyorlar ya öylemi sencede ? evet küttü omuzuma indi benimde 2 tane kaldı kürüm :)

hmm ara verince esas uzama diyorlar ya öylemi sencede ? evet küttü omuzuma indi benimde 2 tane kaldı kürüm :)

Ben de öyle olduğunu düşünüyorum canım ama tabi bekleyip görmek lazım az kaldı tam da ara verdiğim zaman sınav dönemime denk geliyor :1::1:

yarın4. kez sinamekimi yapcağım ya öyle gözlegörülür bir uzama yokk zaten saçım sütyenimdeydi hala orda daha canlı ama niye uzamadı anlamadımmm sonuna kadar gidecem ama hamileyken saç daha güzelleşirmiş bakalım nasıl olacakkk

yarın4. kez sinamekimi yapcağım ya öyle gözlegörülür bir uzama yokk zaten saçım sütyenimdeydi hala orda daha canlı ama niye uzamadı anlamadımmm sonuna kadar gidecem ama hamileyken saç daha güzelleşirmiş bakalım nasıl olacakkk

Canım zaten 5ten sonra belli ediyor kendini,ek olarak karışık yağlarda uygulayabilirsin başka günde etkisi oluyor..

Back