Kıslarr nerdesiniz nasıl gidiyor sesiniz çıkmıyorr :26::26:
yarın 7. sinemakimi yapcam inşallah aksamazsa
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıslarr nerdesiniz nasıl gidiyor sesiniz çıkmıyorr :26::26:
Yap canımm..sen ilk anı fotoğraflamış mıydın..ara bitince fotoğraf eklicem ama buraya değil arkadaşlarım görecek şekildesen de ekle canım,bakalım uzamışmı.. onu silebiliyorsun ama sayfaya eklenince silinmiyor..
hiç resim çekmedim işte ama dur wardı canm kuzenlermle cekınmıstm onda war ama ne kadar bellı olur bılmıorm![]()
Fırsat buldukça çek canım,hissediyorsun ama tam net söyleyemiyorsun ne kadar uzadığını ama fotoğrafta belli oluyor..
4. sinamekimi yaptım kafamda inşallah uzama görürüm bundan sonra çok bir fark göremedim ama 5. den sonra uzuyomuş zaten öyle diyolar bakalımm
bende şöyle bişi var uzamadığını görürsem diye moralim bozulursa piskolojim bozulur vallahibu arada pazartesi çekim şaka bi yana kuaföre gitcem ya gitmeden önce güzel bi düzleştiriyim çekim :)
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum canım zaten saç normalde kendi de uzuyor,kestirirsen çok faydasını görürsün..düzleştirici kullanma bence ccanım kestirdikten sonra yine kırılır..
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum canım zaten saç normalde kendi de uzuyor,kestirirsen çok faydasını görürsün..düzleştirici kullanma bence ccanım kestirdikten sonra yine kırılır..
mrb kızlar bugün 4. kürümü yaptımm ölçtük 2 hafta önce 47.5 ti geçen hafat 48.5 bu hafta 49.5 1 cm 1 cm uzuyo haftada bakalım nasıl olacak gözle bişey yok gibi şöyle belime inmeden inanmayacağım ben uzadığına valla
Saçlarım uzamıyor kızlar neyi yanlış yapıyorum benn((
benimkilerde bi uzadı şimdi durdu.. Kırık varmı sende canm brde düzenli yapıyomusun
Evet canım düzenli yapıyorum her pazartesi. Bugün 7. Kürü yapacağım. Kırık var saçımda :/ kestiremiyorum çünkü kesilince kısalıyor o zaman da hep duzlestirici kullanıyorum![]()
sende bendensin ya düzleştirmeynce afedersın mal gıbı oluyo cok sınır oluyorum şimdi uclarından aldım ben azaldı kuafore gtcektm vazgectımm .. cnm bu arada bende düzleştiriciyi azalttım topluyorum.. kokusuna gelınce evet 1 gün duruyo resmen kokarca gibi ama düne kadar tabi ben sacımı ıyıce yıkadımm sonra sampuanla bi 5 dk masaj yaparak sampuanladım baktım koku yok böyle dene birdee
Tamam canım bir de öyle deneyim çok sağol :)
Al canım..bir de barcelona yağı var çok övmüşler onu da kat istersen küre içinde baya bir yağ var,onu alacağım ben de..eminim ki faydası olacaktır saçında kırık da yok çok çabuk uzar..bir de arkadaşlarına dikkat et canım bir yerde duymuştum biri sana saçını kestir filan diyorsa durduk yerde seni kıskanıyor demekmiş..yaza kadar baya uzar saçın hem de sağlıklı olur..