• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri hadi saçlarımızı beraber uzatalım gün gün

Kıslarr dün okuldan gelince yorgundum çok üşendim bugün 5.kürümü yapacağım..her hafta fotograf mı ekleyelim diyorsunuz,ayda bir eklesek daha belli olmaz mı

Bugün kürümü yaptım saçımı yıkadımmm :16::16::16:..saçım ıslak ıslak dolaşınca başım ağrıdı ya hala ağrıyor size de oluyor mu :26::26:

2 hafta arası saçlarım 1 . yeni 2. eskiii fark varmı

Eklentiler

• $16022013222.jpg
    $16022013222.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 51
  • $13022013219.jpg
    $13022013219.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 54
sağol cnm 1 cisi daha yakın çekim ondanla uzun gözüküyo ama bugün düzleştirdim dışardaydık kocakim le çok güzel parladı valaaa eşim çok beğendiiiii

Onu dikkate aldım zaten 1-2 cm uzamış gibi görünüyor..alttaki renk çıkmış sanki biraz güzel olmuş ışıltı katmış ..

Onu dikkate aldım zaten 1-2 cm uzamış gibi görünüyor..alttaki renk çıkmış sanki biraz güzel olmuş ışıltı katmış ..

sa.ım normalde avatarımdaki gibi turuncuydu o benim gelin halimm:) düğün dönüşü hint kınasıyla siyah yaptım kendi orjinal rengim ama uçlar orialden dolayı açıldı oda özellikle yapmış gibi duruyorr senin saçlar nasıl bugünn:)))

Şu turp suyunu ben de yapacağım. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Bepanthen ve evigen kırdım şampuana. 4 kez yıkadım. Devam edîyorum. Bir de buradan okudun. Gittim saçlarım parlasın diye gliss saç kremî aldım. Bakalım artık :))

Şu turp suyunu ben de yapacağım. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Bepanthen ve evigen kırdım şampuana. 4 kez yıkadım. Devam edîyorum. Bir de buradan okudun. Gittim saçlarım parlasın diye gliss saç kremî aldım. Bakalım artık :))

Küre mi başlayacaksın,bence çok güzel olur..ama önce çok fazla kırık varsa da biraz kestir..fotografını çek saçının,gel katıl bize :34::34:

küre başlayacaksan ilk fotonu çekip paylaş hep beraber uzatalım saçlarımızııı

yarın sinameki kürümü yapacağım pazar yapmıştım geçen hafta ama hafta sonları eşim evde o evdeyken yapmak istemiyorum pazartesiye aldımmm

mrhaba 2. sinameki kürümü yaptım şu an kafamda hadi bakalım uzar inşallah birdaha ki pazar tekrar resim koyacamm siz nerdesiniz kızlar

mrhaba 2. sinameki kürümü yaptım şu an kafamda hadi bakalım uzar inşallah birdaha ki pazar tekrar resim koyacamm siz nerdesiniz kızlar

selam canım.ben de şu anda 5.kürümdeyim..8.kürü bitirdikten sonra2 haftalık arada koymayı düşünüyorum..uzayacak mı ben de çok merak ediyorum:10::10:

saçlarım iyice kendine geldi ama şu an gözle görülür bir uzama yok haftaya 3. kürümü yapacam hadi kızlar siz ne yapıyorsunuzzz

saçlarım iyice kendine geldi ama şu an gözle görülür bir uzama yok haftaya 3. kürümü yapacam hadi kızlar siz ne yapıyorsunuzzz

Aynen aynen,ben de görüyorum düzelmeleri,önceden saçlarımın uçları hep kırık ve püskül gibiydi şimdi hacimli duruyor..uzadı sanki bir kaç santim tam net söyleyemem ne kadar..6.kürümü yapacağım cumartesi günü..8.kürden sonra 2 haftalık ara gelsin gelsin :32::32::32::32:

birer hafta arayla saçlarım gerçi 2. ile 3. arasında 5 gün var uzama varmı sizce

Benimde sinemakide 6.haftam olcak bugün uzadımı derseniz 1.1.5 cm o aralar. Turplu suyu yapsammı bılmıyorum cok mu yorulur sizce sacım?

Back