• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri hadi saçlarımızı beraber uzatalım gün gün

Cumartesi günü ilk kürü uyguladım, hadi hayırlısı :)

Çektim ama kendi bilgisayarımda fotoğraf onu da evde unuttum yurttayım şimdi. İnternet cafeden giriyorum. Kendi bilgisayarımı getirince yüklerim pazar pazartesi :16:

$saçým16 mart.jpg işte sinamekiye başlamadan önce saçımın uzunluğu. Dalgalı duruyor ama tepemden kıvırıp topladığım için şeklini almış, normalde düz.

Eki Görüntüle 672153 işte sinamekiye başlamadan önce saçımın uzunluğu. Dalgalı duruyor ama tepemden kıvırıp topladığım için şeklini almış, normalde düz.

Tatlış baya uzunmuş saçların..başladın mı peki kürlere..ben birinci turu ve arayı bitirdim uzama var kesinlikle devam edeceğim sen de görürsün mutlaka faydasını :34::34:

Tatlış baya uzunmuş saçların..başladın mı peki kürlere..ben birinci turu ve arayı bitirdim uzama var kesinlikle devam edeceğim sen de görürsün mutlaka faydasını :34::34:
Bugün 3.yü yapacaktım ama yarına kaldı gece yarısına kadar maalesef su kesintisi var :(

Back