8.kür sona erdi bugün araya geçtim inş uzar yahu =)
Canım benim de sona erdi ama 9.cuyu yapacağım hatta zaman kalırsa 10.cuyu da yapıp öyle ara vereceğim..uzamanın en iyi olduğu zamanlarda bırakmak istemiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.kür sona erdi bugün araya geçtim inş uzar yahu =)
Canım benim de sona erdi ama 9.cuyu yapacağım hatta zaman kalırsa 10.cuyu da yapıp öyle ara vereceğim..uzamanın en iyi olduğu zamanlarda bırakmak istemiyorum..
öylemi dersin bilmiyorumki canım ya senın dedqın gbı yapım ozaman .. Bende malzeme btene kdr dewam edıyımm sonra turp kurune geccem ..
Bence de canım zaten 8 hafta öylesine belirlenmiş saç alışmasın diye..istersek çoğaltabiliriz bir kaç tane..
Ben de geldim. Saçlarım belime yakındı baya ama bakım vs yapmadığım için çok kırığım vardı. Cumartesi günü kestirdim. Ama çok kestirdim sanki ya pişman oldum. Şimdi bana ne önerirsiniz? Sinameki kürü yapmayı düşünüyorum, ne kadar sıklıkla nasıl uygulamalıyım? Çam terebentin yağı alırsam bitkisel şampuana mı katmalıyım? Ve başka başka önerileriniz neler? Bu arada saçlarım ince telli değil, kalın da değil orta diyelim ama yağlı 2 güne bir yıkamam gerekiyor. Saçlarımı şekillendirmeyi pek sevmem üşenirim de zaten düz bağlamadığım toka izi olmadığı sürece sorun yok.
Hoş geldin canım ilk olarak sinemaki ile başla,hafta bir yapıyorsun tarifini görmüşsündür..Çamterebentini direk şampuanına kat,dökülmeyi engelliyor ama kurutur aynı zamanda saç kremi kullanmayı ihmal etme..Saçını kestimekle iyi etmişsin,hızlı sonuç alabilirsin..haftada bir gün sinmeki kürünü uygulabilirsin canım..Ben de geldim. Saçlarım belime yakındı baya ama bakım vs yapmadığım için çok kırığım vardı. Cumartesi günü kestirdim. Ama çok kestirdim sanki ya pişman oldum. Şimdi bana ne önerirsiniz? Sinameki kürü yapmayı düşünüyorum, ne kadar sıklıkla nasıl uygulamalıyım? Çam terebentin yağı alırsam bitkisel şampuana mı katmalıyım? Ve başka başka önerileriniz neler? Bu arada saçlarım ince telli değil, kalın da değil orta diyelim ama yağlı 2 güne bir yıkamam gerekiyor. Saçlarımı şekillendirmeyi pek sevmem üşenirim de zaten düz bağlamadığım toka izi olmadığı sürece sorun yok.
Bir de saçlarım katlı. Kestirmeden önce en uzun katı belimden 5 cm yukardaydı. şimdi göğsümü kapatacak uzunlukta en uzun yeri.
kızlar kesinlikle yılan yağı cok iyi geliyor aklınızda olsun
kuzenimim nerdeyse 5 senedir aynı boyutlardaydı sürekli boya üzerine boya saçları cansızlaşmıstı son 2 aydır yılan yağı kullanıyo suan hem yumusacık hemde ona göre büyük başarıyla uzadı
İnsan bir kere uzun saça alışınca bırakamıyormuş onu anlamış oldumO zaman hafta sonu sinameki kürüne başlıyorum, inşallah faydasını görürüm :) Şu anda kullandığım şampuan da çok kurutuyor ardıç katranı özü vardı sanırım içinde ama geç yağlandırması dışında bir faydasını görmediğim için bırakıcam bitince sonra da çamterebentine geçiş yapıcam. Yaşasın uzun saç
![]()
![]()
Çamterebentin de kurutuyor bitkisel şampuana katmadığın sürece kurutmaz sanırım..uçlarına da krem sürersin..şu an saçların nasıl canı ve ulaşmak istediğin boy ne kadar..
Ben baya bi uzatıp sonra katları eşitlemeyi düşünüyorum, ya da arasını azaltmayı. Katları baya fazla. 10 cm kadar uzamasını istiyorum. Saçlarım güçlü ve parlak. Ama dökülüyor biraz.
Ben de katlardan kurtulma çabasındayım..şu an uyguladığın bir şey var mı peki saçlarına
Hiçbişey kullanmıyorum şampuan ve saç kremi dışında.
Anladım canım bir an önce başla kürlere arada da karışık yağlar sür..çok etkili..çamterebentin favorim 2.sıra çörekotu yağı..3.zeytin yağı...v.s...Şu an boyu ne kadar en uzun saç ve en kısa saç boyu..başlamadan önce mutlaka fotoğraf çek uzamayı görürsünn
![]()
Yarın çekeyim fotoğraf yüklerim. Ne kadar uzun olduğunu anlamıyorum bakıncaYazları zeytinyağı kullanıyorum aslında ayda bir falan. Ama o yağı saçımdan çıkarana kadar saçlarım çok yıpranıyor sanırım.
Güzel olsun derken mahvediyorum. Annem küçükken hep sürerdi zeytin yağını saçıma ama sevmezdim. Kadının bir bildiği varmış :)
Saf zeytin yağı gibisi yok canım..bir bildiği varmış gerçekten..
.bir kaç kere şampuanla geçer canım..ben her hafta yapıyorum bir sorunum yok..saç kremi de kullanıp tararken dikkat edersen bir şey olmaz bence...ne zaman başlıyorsun ?ben şu an 8 kürü bitirdim ara dönemdeyim..
Haftasonuna başlayabilirim sanırım ancak. Ne kadar ara veriyoruz 8. kürden sonra ?