Canım uzuyordur senin saçın zaten uzun ondan yavaş olaabilir,az bir şey uçlarında aldır ya da kendin kes bir cm yeter benceSaçlarım uzamıyor kızlar neyi yanlış yapıyorum benn ((
Kırık varmış,düzleştirici de kullanıyorsun,onlar sebep işte canım,kullanma bence,çünkü ben düzleştirici kullanırken bırak uzamayı kısaldı şaka değil cidden kısalmıştı..Evet canım düzenli yapıyorum her pazartesi. Bugün 7. Kürü yapacağım. Kırık var saçımda :/ kestiremiyorum çünkü kesilince kısalıyor o zaman da hep duzlestirici kullanıyorum
İğrenç kokular için durulama suyuna elma sirkesi katın diyorlar,ben denemedim,saç kremi,sap spreyi filan kapatmaya çalışıyorum tatlım ama gitmiyor tam olarak :26::26:Kızlar bir de bu sinameki kürü çok kötü kokuyor sacimda ya yikayinca da geçmiyor :/ onun için ne yapiyorsunuz
Kendin kesmekle iyi etmişsin canım ama düzleştirici ile birlikte bu kür işe yaramayabilir hatta daha çok dökebilir,ölü saçı döktüğünden,minimum ısıda,minimum seviyede kullan canımmsende bendensin ya düzleştirmeynce afedersın mal gıbı oluyo cok sınır oluyorum şimdi uclarından aldım ben azaldı kuafore gtcektm vazgectımm .. cnm bu arada bende düzleştiriciyi azalttım topluyorum.. kokusuna gelınce evet 1 gün duruyo resmen kokarca gibi ama düne kadar tabi ben sacımı ıyıce yıkadımm sonra sampuanla bi 5 dk masaj yaparak sampuanladım baktım koku yok böyle dene birdee
barcelnayı bende kullanıyorum gayet iyi ama tek başına yetersiz gibi bilemiyorum bu saçlar niye hemen uzamazki
benimde belimin ortasında kimine göre uzun kimine göre kısa banada bazen uzun görünüyo bazen kısa .
Belinin ortasındaki saç uzun canımmm ne güzel ..ama tabi cılız görünüyorsa az gelebilir..barcelinoyu sinemakili ya da turplu kürle ek olarak kullanırsan daha çabuk sonuç alırsın canımm
Son düzenleme: