Hadi para biriktirmeye başlayalım

ay bende cok istiyorum para biriktirmeyi, hele bu ay battik cok zor ya
insallah bende yapabilirim ???
Bellirli bi miktar mi koyuyoruz yoksa istedimiz kadar mi ve hangi gunlerde tskler ?

arkadaşlar eskilerden kimse kalmadı galiba. herkes para gününe gitti. bizi de yarışa dahil edicek kimse çıkmazsa biz kendimiz yarış yapalım en iyisi

ben kumbarada biriktiriyorum.
1. ay 112 YTL
2. ay 95 YTL
3. aya başlıyorum bugün.

biz gecen ay 9 unda acmistik.isterseniz her ayin belli günlerinde acmak icin anlasalim.önerisi olan varmi?

Ben de para biiktiremiyorum kızlar yaaaa, yardım lütfennnn. Tüm param sınavlara, gebelik, ovulasyon testlerine, ilaçlara gidiyor...Onlara gitmese giyecek birşeyler alıyorum. Of offff...Ben de para biriktirmek istiyorum.

biz gecen ay 9 unda acmistik.isterseniz her ayin belli günlerinde acmak icin anlasalim.önerisi olan varmi?

bence de belli bir günde anlaşalım. 9 unda açmışsanız tekrar 9unda açabiliriz. başka bir ikri olan var mı? hadi kızlar para biriktirmeye başlayalım.
ben de bu forumda pet şişe yöntemini okudum, ben uyguluyorum :)

pet sise nasil oluyor kizlar yahu, biri bana da anlatsin bi zahmet
vallaha boyle olmucak her ay bakmakdan bikdim
kenara koymak lazim olur ilerde iyi gunde kotu gunde,
lazim oluyor paralar
ne zaman basliyoruz ve kac kouyuyoruz ?

bende katılmak istiyorum. hadi kesinleştirelim günleri ve yöntemi gamyoncuiremsu
bunlar belli ise de bir hatırlatma yaparmısınız arkadaşlar??????? a.s.

birikenleri harcamadan hemen hesaba atmayı öneriyorum....kumbaradan --->bankaya...

bende katılmak istiyorum. hadi kesinleştirelim günleri ve yöntemi
bunlar belli ise de bir hatırlatma yaparmısınız arkadaşlar??????? a.s.

birikenleri hemen banka hesabına yatırmayı öneriyorum yani kumbaradan hooop hesaba
aylık biriken harcanınca bir anlamı olmaz ki???

hem paranız 2 ay harcamadan birikince nasıl hırs yapıp daha çok biriktitildiğine şaşıracaksınız!!1
:enbuyukkk:

lazim oluyor paralar

Kızlar müsrif biri olarak bende bu para biriktirme olayına katılmak istiyorum.Birde şu pet şişe olayını bende öğrenmek istiyorum nedir ? diye.:enbuyukkk:

20 si nde biriktirmeye başlayalımmı hem ozmana kadar burayı ziyaret edenlerde çoğalmış olur toplu olarak başlamış oluruz.
yanlız elimize geçen her paramı sadece bozuklar mı. ben bi ara bozukları biriktirdim 70 ytl oldu.birde hepsini atsam daha çok olucak ??

ne dersiniz??? 20 ekim iyimidir????

20 si nde biriktirmeye başlayalımmı hem ozmana kadar burayı ziyaret edenlerde çoğalmış olur toplu olarak başlamış oluruz.
yanlız elimize geçen her paramı sadece bozuklar mı. ben bi ara bozukları biriktirdim 70 ytl oldu.birde hepsini atsam daha çok olucak ??

ne dersiniz??? 20 ekim iyimidir????
o zaman 20 ekimde başlayalım biriktirmeye, 20 kasım açalım. 20 sine kadar da burada çoğalırız biraz. para biriktirme de ben de varım diyenleri yazıyorum. şu an için
1. kirmizi6
2. denizdir

ben de varım diyenler 3 ten devam etsin.

bende varim da simdi ne zaman yapiyoruz nasil yapiyoruz yahu birileri gelsin nerdesiniz hanimlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kizlarrrrrrr bende varim nasil olcak bi anlatin bende başliyim yeni evliyim bende sizin gibi ablalarimdam çok şey öğrenicem inşallah

çorumlu cadı burada eskiden kimse yok sanırım :KK43: o yüzden biz de kendimiz tekrar başlayalım yarışa. ayın 20 sinde başlayalım teklifi geldi. o tarihi alabiliriz. forumm kapalı olduğu için o tarihte başlayamadık ama 20 sinde açabiliriz.
hadi hanımlar yok mu para biriktirmek isteyeniniz, hayalleriniz........

hanmlar yastık altı para atan yok mu? ben bu başlıktan sonra biriktirmeye başladım. daha bir ayım dolmadı. ne kadar olucak bilmiyorum. her gün belli bir miktar koymuyorum. elime geçtikçe koyuyorum. ayın 20 sinde açıcam. ne kadar olucak merak ediyorum.
biriktiriyorum ama nede kullanacağıma karar veremedim.günlük harcamalarım için kullanmayacağım. uzun süreler bu yöntemi kullanmayı düşünüyorum. pet şişe yöntemi gerçekten işe yarıyor.

lazim oluyor paralar

canım pet şişe yönteminden önceki sayfalarda birisi bahsetmişti, kim hatırlamıyrm.
500 ml lik su şişelerinin içine 1 ytl giriyor ama çıkmıyormuş. böylece pet şişeler kumbara görevini görüyor. ay sonunda ancak kesip ulaşabiliyorsun o paralara

X