Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bayağı bi gaza geldim ayyy az kaldı şişe bir dolsa elime geçeni atar oldum ayy hep böle gitmek istiyorum çok para harcarım normalde ohhh iyiki bu siteye üye oldum haftaya acıcam artık hemen sizlerle paylaşıcam soluğuda kuyumcuda alıcam yuupppiiii
Kızlar ben bu işi 1,5 sene yaptım teneke kolalar varya onların içine biriktirip sonra dolunca onu kesip dolar-altın felan aldım.. 1,5 senelik biriktirdiğim para geçen sene 3,400 ytl olmuştu. sonra eşimle arabayı değiştirdik ve eşim arabayı üstüme yaptı...Anlıycağınız damlaya damlaya göl oluyorKumbaranız bereketli olsun inşallah......
kızlar benim kumbaramı açmaya 10 gün kaldı. ilk günler çok azimliydim, sonraları o kadar olamadım ama çok merak ediyorum ne kadar olacak. biriktirdiği parayla ilgili hayali olan var mı??? yoksa nasıl olsa lazım olur o zaman kullanırım mı diyosunuz??
Canımcım benim daha 17 günüm var. ne geçse elime atıyorum içine hatta gözden çıkardığım kağıt paralar içinde başka bi kutu hazırladım. paraları biriktirip defalarca istediğim halde beni tatile götürmeyen kocama inat bu yaz süper bi tatil yapıcam. tabi bu arada kendisi askerde olacak ve kıskançlığından ortadan ikiye çatlayacak. :sm_cool::sm_cool::teytey::sm_cool::sm_cool:
benden sonra yazan olmamış henüz. hiç şişesini açan yok mu? benim 28'inde açılışım. ama ne biçim şişeymiş atıyorum atıyorum halen dolmuyo.halbuki ufacık su şişesi. bu gidişle dolduramayacağım ama bayağı ağır oldu. :lepi::lepi:
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.para biriktirme konusunda kendi isteklerinize HAYIR dediğiniz zaman çok başarılı olursunuz.bi süre deneyin bence...
Canımın içi pet şişeye birikmez zaten.. Bu teneke kutu kolalar varya işte onlar süper kumbara oluyor.kaydirigubbakcemile2.Kapağı yok,parayı alma ihtimalin yok, sadece açmak istediğinde kesip çıkarıyorsun paracıklarınıkaydirigubbakcemile5
canımcım kendine bir şişe edinip tüm bozuk paralarını içine atmala başlayabilirsin :) birasda kararlı olmak lazım tabi:) sensi zorlarsan sığıyo arkadaşım 1 ytl dea.s yapıcaz yapıcaz:Saruboceq::dance:
Ben küçük su şişesinin ağzına yakın bir kısmına 1ytl girecek kadar küçük bir dikdörtgen açtım maket bıçağı ile. yanı para girebiliyor ama çıkamıyor. :1rolleyes:
arkadaşlar ben dayanamadım 4 gün kala açtım şişemi. ama öyle umduğum kadar çok para çıkmadı . sadece 76 küsür YTL. Ama olsun bu ay daha başarılı olacağım inşallah. yeni şişe, yeni ve daha fazla birikim. herkesin kumbarasına bereket sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey...