Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman daha fazla catlatmadan acikliyorumgamyoncuiremsu
Gün yapalim....hihoyyyt
Evet ciddi ciddi gün yapalim.Ama tabi para gönderimi olmadan.
Nasilmi??
Simdi güne katilacaklar icin bir liste yapilacak.
Bu listedeki yazilim sirasina göre her ay bir kiside olacak sira.
Her ay hepimiz belli bir miktar(hepimizin ortak kararlastirdigi bir miktarda) para toplayip sanalda olsa sirasi gelen kisiye verecegiz.
Böylece sanal bir gün yapmis oluyoruz.
Ama sanal diye sanal para biriktirmeyecegiz tabiki.
Paralarin birikimi sanal ama gün sanal.
Herkes elinden geldigince belirlenen miktari toplamaya calisir.
Ne dersiniz.Yapabilirmiyiz??
Kabul edenler kafalarindan gecirdikleri miktarida yazsinlar lütfen.Bende ona göre liste düzenleyip sanal gün isini organize edecegim.
Bambusicim cok iyi birikim yapmissin vallahi helal olsun.Tebrik ederim.Hemen kumbara listesinde senin adini ve birikim miktarini yaziyorum canim.Bide ben bakiyim kac eurocuk birikmisgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile
bugün kumbaralarımızı açıyoruz arkadaşlar. açılışı ben yapayım.
112 ytl ben biriktirmişim. hihoyyyt
önümüzdeki ay daha fazla biriktirebiliriz inş :Saruboceq:
kızlarr su gün olayını bi anlatırmısınız hepimiz aynı yerde degilizki nası görüşcez falan paralar nası olcak falan filan sabah sabah bide oruc jeton düsmedi benim :uhm:
ben de başladım para biriktirmeye. ama her gün düzenli atamıyorum. eşimden harçlık alıyorum. doğru kumbaraya. harcamıyorum fazla. mesala maaşımı alınca 20 ytl içinden alıp kumbarama attım. maddi durumumuz iyi değil ama inatla biriktiricem. en azından her ay bir çeyrek altın alırsam süper olur.