Hadi para biriktirmeye başlayalım

Valla ben çook tutmlu değilim,yarışmada iddiam yok,ne toplasam kardır ama değilmiiiiiiiii,

canım beni unutmuşsun

selmay cım biriniz şanlıurfa biriniz ankara ???karşı komşu ???
ben bugün para atamadım malesef koçiş evde ya

yarışmaya katılanlara kolay gelsin. inşallah bol bol para koyarsınız. ben atamadım ne zamandır.

son 3 gün :lepi:

bana çok ii oldu sayenizde hayatımda ilk defa kanımca para biriktirecem inşşş...

selmay cım biriniz şanlıurfa biriniz ankara ???karşı komşu ???
ben bugün para atamadım malesef koçiş evde ya

selmaYda şanlıurfada...
bu sene geldiler eşinin tayini dolayısıyla
sanırım ankaradayken üye olmuştu kkya
onun değiştrmeyi unuttuu..

bence birinciyi o ayın tasarruf kraliçesi ilan edelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıs Leylammm
2 gün giremedim beni unutmuşun ama listeye eklemeyi kuzummm
yapılırmı bana kııı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
2 çeyrek aldım bu zamana kadar hazır paralarıda çeyreğe yatırdım kumbaram boşş

kızlar bende biriktireceğim...özendim size..ama ben çok çok atamam bozuk elime geçenleri atarım..
maaşım biriktiği için bankada..elime geçen minik paraları değerlendireceğim artık....

kız seninki döviz cinsinden oliii,
sen bizi geçersin be ya:1no2:

yok be tatlim ne gecmesi....paranin kiymeti doviz cinsinden olsada yok....75 centin tukce karsiligi 75 kurus ....75 kurus ile gecmek konusunda cok iddiali degilim....maksat az yada cok biseyler biriktirebilmek...insallah allah hepimizin cebine bereket versin...

ve ben de katilmak istiyorum yarisa....benide yazarsaniz sevinirim....

Bu aralara biriktiremiorumm malesef, esim 15 gun hala istirahat verdiler, ama bi iki kurus var iste kenarda kurus dedim mi yani belki 9 euro okadar yani,...

kızlarr ben açtıım kumbarayıı saydım 192.50 tl biriktirebilmişiim
200 ü geçmeyi hedeflemiştiim az kalmışş ama yinede buna şükür yoksa bunlarda uçup gidicekti kaydirigubbakcemile3

listeyi hazirliyorum kizlar.yeni katilanlari da ekliyecegim.10 dk musade,isim var azcik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…