Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38 lirayla başladım kızlar cüzdanımdaki bütün parayı döktüm bozuklarla birlikte 38 lirabi bardagın içine koydum onuda eşimin görmüycegi biyere koydum yoksa aslında görse iyi olur oda atar içine ama ben kendi harçlıklarımla yapmak iistiyorum bikeresinde 14tane yarım altın biriktirmiştim
eh ya bana şimdiye kadar hiç kimse bu şekilde davranamadı ve şimdiden sonrada davranamaz.bu ne parayla ilgili ne sevgiyle,ne saygı.beni aşağılıyosunuz yadıklarımla ilgili ama hepiniz toplaşmış benm dedikodumu yapıosunuz.bnm yaptığım ayıpsa sizin ki ne oluyor.sizin gibi sevginin,saygının,anlayışın değerini bilmeyen kişilerden öğrencek değilim ben bu tür duyguları.bn ilk olarak ilk mesajda büyük bir hata yapmış bile olsam siz bunu beni aşağılayarak değil sadece düzgn biçimde söyleyerek yapmalıydınız.evet şimdi gerçekleri söylüyorum.ben ne çevirmenim ne evli nede zengin.hepsi yalandı.ama zevk olsun diye atılmış bir yalan değil.bn ünide okuyorum şu an öğrenciyim.ve bir araştırma için int. üzerinden özellikle kadınlarla ilgili sitelere bakmam gerekiyodu.bu siteyi rastgele buldum.bilerek insanları aşağılayıcı bir mesaj yazdım.kadınların bu tür durumlarda ne tür tepki verdiklerini gözlemlemekti amacım.psikoloji okuyorum ve araştırma görevimin konusu bu.ama dediğim gibi verdiğinz tepkiler çok yanlş.türk kadını kendi haklarını sadece insanları aşağılarak korumamalı.karşındakinide dinlemeli.bu yüzden sonraki mesajlarda o şekilde yazdım.ve bu araştırma sonucuyla gerçekten çok üzüldüm.3 sitede denedim bu araştırmayı.bir tanesi erkekler üzerine .ve erkekler kadınlardan daha anlayışı çıktı.ve bu kadar tepki vermedi.üzülüyorum türk kadınına....
opuyorumnanaktanevet herkese bereket versin inşallah
şaka mı :uhm::uhm:
tamam 1 ekime kadar böle devam ediyim 1 ekimden snrada ayırırım kumbara alıcam ya ona atarım
opuyorumnanaktanevet herkese bereket versin inşallah
hoşgeldn ablacım iyiki geldnnn zemuszemus1 Ekim gelsin bakalım. Kıyasıya yarış başlasın bakalım kim daha tutumlu?
gunaydinlar kizlar....2 gundur giremedim evde yoktum,lkusura bakmayin.butun sayfalari gezdim katilmak isteyen arkadaslarin adini yazmisdim ki,bi bakmisim isteyi papatyam duzenlemis sagolsun....simdi Ayyme de katildi ve yeni listemiz soyle...
1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya006
Leyla01
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme
Dikkat:Listeye girmek isteyenler icin son gun 30 Eylul.