Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr kumabarama ilk paramı kocam attı,hemide 20 euro nasıll iyi demiii,
Kadir gcniz muabrek olsun kizlar, nice kadir gecelerine insallah, Allah para biriktirmeyi nasip etsin bizlere insallah bolluk bereketlik Aminnnnnnnn ....
Ya hani altin aliriz falan diorsunuz ya, bi sey sorcam, onun zekati olmuo mu Acaba ?
kızlar biriktirdiklerinizi ne yapmayı plalıyorsunuz. benim aklımabişey gelmiyo. acaba yaza kadar biriktirip tatil için mi harcasam yoksa hiç ortayA çıkarmasammıne dersiniz?
merhabalar herkese,
uzun zamandır eşimin verdiklerinden ve kendim sattığım elişlerinden biriktirdiğim paralarla altın alıp ne yapacağımı bilmeden kenara koyuyordum, eşim sağolsun almaz hiç, baktım ki kenardakiler epey olmuş, bende önümüzdeki yaza kadar üzerine ekleyip kendime araba almaya karar verdim. hedef koyunca daha güzel para birikiyor gereksiz harcamalardan kaçınıyor insan, sizede tavsiye ederim net bir hedef koyun, o zaman daha çok biriktirirsiniz hihoyyythihoyyythihoyyyt
ne güzeel cnm güzel birikim yapmışsın
inşallah hayırlısıyla alırsın arabanı
aslında ben de araba almayı çok istiyorum ama şimdilik evdekiler destek çıkmadan zor gibi görünüo o kadarını kendim biriktiremem =)
tesadüfen okudum ben hayatta para biriktiremem eşim maşı getirir bana verir taksitler falan ayırırız kalandanda işte 50 falan bana verir gerisinide ona veririm genelde alışverişe beraber gideriz krediden alır biende işte bazen ekmek ıvır zıvır 50 milyon neki bitttimi eşimden alırım para
özel bişey mesela tabak çanak alcak olsam adam gıcık kapar onun için kredi kartı bende oldumu gizliden alırım eve exstre bakmaz napayım amma kumbara işi hoşuma gitti yapabilirmiyim ki evde genelde bozuk paraları eşim işten geldimi konsolun üstüne koyar onları günlük toplasam olur baya sanırım bazen bunaldığım oluyo hakkaten her şeyide eşine söyleyemiyon ki çalışmayınca 50 milyonun hesabı bile soruluyo daha 1 hafta oldu naptın diiyeee