Hadi para biriktirmeye başlayalım

kızlar bugün kumbaramı aldım milyonculardan 2tl ye

valla yolda bir çok şey gördüm, milyoncularda bile, ama ev ıvır zıvır pılı pırtı doldu,
almıycam sizi dedim ve ilk defa hiçbirşey almadan geldim,
sadece silikon tabancama silikon ve çöp şişi aldım birde süzme yoğurt o kadar :lepi:

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

minik kumbaramın kalbini doldurmaya yarın başlıyorum hadi hayırlısı bakalım ne kadar becerikli olcam.:teytey:

Son düzenleme:
canım senin kumbirişin aynı bende sadece benimki şekil kare seklinde. inşallah taşsın kumbaralarrr dolsun paralarla....kaydirigubbakcemile

bendende 2 tl cik çıktı napiiim .oğluşum okula baslıycak kıyafet aldım kumbaramı acmadım eşime aldırdımmmyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

prenses kırmızı kumbaran çok komikmişşşşkaydirigubbakcemile3:bbo:

merhaba millet. ben şehir dışındaydım o yüzden günlerdir bişey koyamadım kumbiriğiime

hayırlı geceler kızlar bugün bayağbi para harcadım içim gitti nereyemi harcadım lunaparka gittik çocuklarla neise yarından sonra inşallah düzenli para atacam kumbaraya

sonunda bende haftasonu hasılatı iyi yaptım ve dün akşam 14,5 attım kumbirime :)))

arada bir bakıyordum buraya farkında olmadan bende kumbaraya para atmaya başaldım insanı teşvik ediyorsunuz valla vereliniortak

arada bir bakıyordum buraya farkında olmadan bende kumbaraya para atmaya başaldım insanı teşvik ediyorsunuz valla vereliniortak

ay ne mutluu bizee alkisalkisalkis
bool birikiimlerr cnmcıımm
kızlar bende dün epey bi küçükten bozukluklar vardı ne var ne yok saymadan hepsini attım kumbiriğee hihoyyyt

merhaba hanımlar bizde iş arkadaşımla geçen sene kola kutusunu kumbara yapıp hergün cüzdanımızdaki bozuk paraları atıyorduk.1tl 3 tl ne olursa ama birkaç aydır ara vermiştik.bugün sizin açtığınız konuyu okuyunca tekrar bizde bişeyler yapalım dedik.ve her ay birlikte bir çeyrek alalım düşündük.yani bu ay arkadaşa öbür ay bana,damlaya damlaya göl olur dimi ama.rabbim keselerimize bereket versin.

Günaydın Bayanlar Çantamdaki Bozukluklarla geziyorum
Kumbiriğimew kavuşamadım
aynen yaaa bende hala kumbara alamadım çarşıya bi çıksam alacam da kikikikiki
bak bu işe sevindim ne güzel örnek olabiliyorsak bende arkadaşlar sayesinde buraya yazmaya başladım, normalde biriktiriyordum da
hatta en son bir bütün altın yaptım el emeklerimi sattmıştım bişiler alacaktım ama son anda vaz geçip altın aldım kikikikiki
ay ne mutluu bizee alkisalkisalkis
bool birikiimlerr cnmcıımm
kızlar bende dün epey bi küçükten bozukluklar vardı ne var ne yok saymadan hepsini attım kumbiriğee hihoyyyt
bereketli olsun tatlım :)

aminn canım bol bereketli olsun kumbiişlerimiz :)

Kızla hırs yaptım Gittim Kumbara aldım
Hemde 2 tane birinide eve koyucam

Şimdi Şirkettekine 7 YTL kadar attım

ki ki ki kola kutusundan kumbarada iyi fikir hem kumbara parasını da biriktirmiş olursun ama bana göre değil ben o kutuyu görünce canım ondan ister yani böylede bir amelsizlik var.delikafadulden
şimdi halı yıkamaya tel. ettim m2 si 3tl dediler itiraf ediyorum şişmanıım acaba halılaı kemdim silip parasını kumbişime atsam hemde kalorimi yaksam diyorum pekte genç olmadığım için karar veremiyorum .
bakalım şimdi birinden başlıcam olursa devam ederim. parayıda kumbişe cup.

bende sabah gazete biriki sey aldım artan 3 tl yi attım kumbaraya benimki küçük bi kumbaraydı tuttum baya agırlasmışşş ama açmıycam daha dolsunnkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…