prenses kırmızı kumbaran çok komikmişşşşkaydirigubbakcemile3:bbo:
arada bir bakıyordum buraya farkında olmadan bende kumbaraya para atmaya başaldım insanı teşvik ediyorsunuz valla vereliniortak
aynen yaaa bende hala kumbara alamadım çarşıya bi çıksam alacam da kikikikikiGünaydın Bayanlar Çantamdaki Bozukluklarla geziyorum
Kumbiriğimew kavuşamadım
bak bu işe sevindim ne güzel örnek olabiliyorsak bende arkadaşlar sayesinde buraya yazmaya başladım, normalde biriktiriyordum daarada bir bakıyordum buraya farkında olmadan bende kumbaraya para atmaya başaldım insanı teşvik ediyorsunuz valla vereliniortak
bereketli olsun tatlım :)ay ne mutluu bizee alkisalkisalkis
bool birikiimlerr cnmcıımm
kızlar bende dün epey bi küçükten bozukluklar vardı ne var ne yok saymadan hepsini attım kumbiriğee hihoyyyt
merhaba hanımlar bizde iş arkadaşımla geçen sene kola kutusunu kumbara yapıp hergün cüzdanımızdaki bozuk paraları atıyorduk.1tl 3 tl ne olursa ama birkaç aydır ara vermiştik.bugün sizin açtığınız konuyu okuyunca tekrar bizde bişeyler yapalım dedik.ve her ay birlikte bir çeyrek alalım düşündük.yani bu ay arkadaşa öbür ay bana,damlaya damlaya göl olur dimi ama.rabbim keselerimize bereket versin.
aynen yaaa bende hala kumbara alamadım çarşıya bi çıksam alacam da kikikiki
merhaba hanımlar bizde iş arkadaşımla geçen sene kola kutusunu kumbara yapıp hergün cüzdanımızdaki bozuk paraları atıyorduk.1tl 3 tl ne olursa ama birkaç aydır ara vermiştik.bugün sizin açtığınız konuyu okuyunca tekrar bizde bişeyler yapalım dedik.ve her ay birlikte bir çeyrek alalım düşündük.yani bu ay arkadaşa öbür ay bana,damlaya damlaya göl olur dimi ama.rabbim keselerimize bereket versin.