Hadi para biriktirmeye başlayalım

aloooooo,
beni duyan yok muuuu,
bu kumbaralar nerede satılır yarın almaya gidicem
evde küçüğümüz olmadığı için bilmiyorum abnkalar verirdi eskiden hala veriyorlarmı.

aloooooo,
beni duyan yok muuuu,
evde küçüğümüz olmadığı için bilmiyorum abnkalar verirdi eskiden hala veriyorlarmı.
evet canım ben küçükken bankalar o zamanlar devamlı verirlerdi şimdi bir milyoncularda bulunuyo birde züccaciye lerde var gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5

aloooooo,
beni duyan yok muuuu,

canım heryerde kumbara bulunur mesela ben bugün yeğenlerim için iki tane aldım hediyelik eşyalar satan bir dükkandan teneke fanatik kumbara

özlem71 ve saahikka,
teşekkür ederim yarın kumbaramı alayım inşallah birde resmini paylaşatım sizlerle,:dance:

sizlerle bu vesile ile birşey paylaşayım,

maaşımı ya da toplu para alınca ya da elime para geçince hiç harcamadan önce;

''ettehıyyatü'' duasını ''ve berekatühü'' ye kadar 2 kez okuduktan sonra 3. de tamamını okurum,
sonra duamı yapar ''Allahım paramın bereketini ver sağlık sıhhatle hayırlı yerlerde kullanmatı nasip et''gibi dilimin döndüğünce dua ederim bu duanın bereketiyle hepimizin kazancı bereketli olur inşallah.
:Saruboceq:

ayrıca aynı duayı yaptığım yemeklere toplu alışverişlerde aldığım şeylerede okurum.

Son düzenleme:
Sevimli ve çok işlevli bir Butt daha. Canlı renkleriyle dikkat çeken Butt hem saati gösteriyor, hem de münasip bir şekilde paralarınızı saklıyor...

hı hi hiiii çok komik... ama bu üç kuruş alır ...şey hımmm al da şeyine şaap gibi ...ay çok komik nerden bulursunuz bunları ... hala gülüyorum.

Sevimli ve çok işlevli bir Butt daha. Canlı renkleriyle dikkat çeken Butt hem saati gösteriyor, hem de münasip bir şekilde paralarınızı saklıyor...

ay çok edepsiz gı bu, ben utanırım böle bişi evimde bulundurmaya 2 ergen weledim var zati :),

günaydııııııın kızlarr dün akşam 4,00tl attıım
baktm cüzdanda 40 krş bozuklar var onlarıda attık kumbaraya toplamda 4,40 oldu =)
prensesiimm bu kumbara çook komikmiş kaydirigubbakcemile3

zemuszemuszemuszemus Çok Mutluyumzemuszemuszemuszemus
Kumbiriğimi dün açtım
:ecrin_bebek: 100 YTL Çıktı:ecrin_bebek:
:gitme: Açmak Zorundaydım Kredi KArtı Borcumu Yatırdım ÜStüne ekleyerek :gitme:
hihoyyyt Yeniden ALıcam Akşam Kumbirikhihoyyyt
opuyorumnanaktanSağolun Kızlaropuyorumnanaktan

Ben akşam yine alıcam Canım Kumbara Başlıycam attırmaya

çok güzel canım Alah bereket versin tamgaz devam ben geçenlerde kumbaramı patlattım bi arkadaşımın acil ihtiyacı vardı 35 liracık çıkmıştı sonra bir kumbiriş daha aldım galiba nazara geldik fazla atamıyorum sesi bile cılız geliyo sallayınca

kızlar paranın bereketi için önceki sayfaya bişeyler yazdım
eee herşey dua ile ben şimdi çarşılara gidyom kendimi kaybetmemek dileğiyle yine buralardayım.

tatlım ne güzel acil ihtiyacını karşılamışsın
kesene bereket :)

günaydın kızlar bakalım bugün naapcaz buaralar ben züğürt ağayı oynuyorum
tünaydın canım, bol bereketli günler canım :)
eee herşey dua ile ben şimdi çarşılara gidyom kendimi kaybetmemek dileğiyle yine buralardayım.

umarım kaybetmesin canım, malum bu indirimlere dayanmak baya zor
yani şahsen ben kendisimi zor frenliyom da kikikikii

kendini tutup o parayı kumbaraya atarsan zamanla alışıyosun sanırım
geçende 5 tl ye bişey alıcaktm snra dediim aman ona para vereceğime kumbarama atarım daha ii diye sevgilimin gözleri açıldıı aşkım sana ne oldu da bu kadar tutumlu oldun diyo bi mutlu oldu bi mutluu olduu anlatamam sırnaşık şey oysaki herşey onun bana kumbara almasıyla başlamıştı kaydirigubbakcemile3

ohhh kesene bereket ne güzel kardasın
bazen çula çaputa gereksiz para veriyoz dimia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…