evet canım ben küçükken bankalar o zamanlar devamlı verirlerdi şimdi bir milyoncularda bulunuyo birde züccaciye lerde var gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5aloooooo,
beni duyan yok muuuu,
bu kumbaralar nerede satılır yarın almaya gidicem
evde küçüğümüz olmadığı için bilmiyorum abnkalar verirdi eskiden hala veriyorlarmı.
aloooooo,
beni duyan yok muuuu,
bu kumbaralar nerede satılır yarın almaya gidicem
evde küçüğümüz olmadığı için bilmiyorum abnkalar verirdi eskiden hala veriyorlarmı.
Sevimli ve çok işlevli bir Butt daha. Canlı renkleriyle dikkat çeken Butt hem saati gösteriyor, hem de münasip bir şekilde paralarınızı saklıyor...
Ben akşam yine alıcam Canım Kumbara Başlıycam attırmaya
tatlım ne güzel acil ihtiyacını karşılamışsınzemuszemuszemuszemus Çok Mutluyumzemuszemuszemuszemus
Kumbiriğimi dün açtım
:ecrin_bebek: 100 YTL Çıktı:ecrin_bebek:
:gitme: Açmak Zorundaydım Kredi KArtı Borcumu Yatırdım ÜStüne ekleyerek :gitme:
hihoyyyt Yeniden ALıcam Akşam Kumbirikhihoyyyt
opuyorumnanaktanSağolun Kızlaropuyorumnanaktan
tünaydın canım, bol bereketli günler canım :)günaydın kızlar bakalım bugün naapcaz buaralar ben züğürt ağayı oynuyorum
kızlar paranın bereketi için önceki sayfaya bişeyler yazdım
eee herşey dua ile ben şimdi çarşılara gidyom kendimi kaybetmemek dileğiyle yine buralardayım.
Evet Çok Güzel Oldu Gerçekten kaydirigubbakcemiletatlım ne güzel acil ihtiyacını karşılamışsın
kesene bereket :)
kızlar paranın bereketi için önceki sayfaya bişeyler yazdım
eee herşey dua ile ben şimdi çarşılara gidyom kendimi kaybetmemek dileğiyle yine buralardayım.
kendini tutup o parayı kumbaraya atarsan zamanla alışıyosun sanırım
geçende 5 tl ye bişey alıcaktm snra dediim aman ona para vereceğime kumbarama atarım daha ii diye sevgilimin gözleri açıldıı aşkım sana ne oldu da bu kadar tutumlu oldun diyo bi mutlu oldu bi mutluu olduu anlatamam sırnaşık şey oysaki herşey onun bana kumbara almasıyla başlamıştı kaydirigubbakcemile3