Hadi para biriktirmeye başlayalım

kızlar bende 5 lira atım az önce :)
kumbaralarınız dolsun taşsın canlarımmm

kızlar hem güldüm hem okudum çok güzel birşey aslında bende emekli olduğmdan beri hiç para biriktiremiyorum.

evhanımım modunda günlere girdim bişeyler çıkıyor o parada olmadık yerlere gidiyor.

tammam bende bugünden itibaren para biriktireyim çoşa geldim.

yürüyünce yol parasını, dışarda yemediğim yemeğin parasını, hazır almadığım ya da sabrettiğim giysi parasını falan biriktirmeyi deniycem bu arada krizlerimi de paylaşırım sizlerle.

önce bir kumbara alayım ama nereden alınacak yardımcı olurmusunuz. lütfen.:dance:

para biriktirmek benim icin mukemmel bisi yaa cok sewiorum sonra sayiyorum ayy diorum bayagi olmus cok hosuma gidior o yuzden benimde kumbaram var 3-5 atiorummm...bol para biriktirmeler kizlarrzemuszemus

para biriktirmek benim icin mukemmel bisi yaa cok sewiorum sonra sayiyorum ayy diorum bayagi olmus cok hosuma gidior o yuzden benimde kumbaram var 3-5 atiorummm...bol para biriktirmeler kizlarrzemuszemus

ben de cok severim,insan birikmis paralara bakinca amanin ben her ay bu paralari resmen bilmeden cope atiyorum diyor.

ne güzel :) hep birilikte para biriktiriyos kikikikiki

merhaba tutumlu hanimlar...bereketli olsun gunleriniz....ben de bugun 2 euro atabildim...hadi bakalim sonucu cok merak ediyorum....benim niyetim en azindan bir ceyrek altin alabilmek insallah basarabilirim o kadar biriktirmeyi...herkese sevgiler...

X