Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

Ben de ögrendiğimde kabullenmedim . Şimdi ona bitirmesi için zaman tanıdım bi bakıma .. İş seyahatı bu sabah başladı , ve o kızla aynı şehirdeler 3 gün boyunca .. Kabullenişlet pek bana göre degil .. Sadexe o akıllı adamı kendi yöntemiyle vurmak istiyorum .. Nasıl mı ? Aşk .. Ve bana yardımcı olmanızı bekliyorum .. Olmadı okul cevremi kullanıp bilimcilerden yardım alıcam

Sevgilinin memleketine İş seyahati mi ..canım bu yalan hala kullanılıyormuymuş..

Aldatılmışsın,kandırılmışsın ama sende değişiksin ..ilşki anlayışın da cok değişik..
Buradan değil aşk sevgi bile cıkmaz..

dönüş olmaz. çünkü o an kızla beraber ve güzel zaman geçiriyor.

Ben beğenmedi m bence bu adam seninle open relationship yaşıyor ne bileyim öyle serbest takılmış kural koymak ne demek oyun oynuyorsunuz demek ki gercek ılıskı degıl bu

Diyelim ki doğru şu an o kızla bu nedenle dönmüyor vs .. Kendi bilir, ben onu aramıycam .. Aramamda (!) ki o özler mi arar mi , yüzde 90 öyle olacak ama tek şey degişicek bu sefer onla beraber olmayacagım bildigin sürünücek bakalım o zaman o kızmı kalır .. Tüm kankaları ile arkadas iken istemesede benden haber alacak .. Ki aynı mekanlarda geziyoruz desiğim gibi ben bi aşk yaratıcam .. Sizler de bi tuhafsıznız hemen empati yapmıssınız yüzde 90 nızda aaldatılanın yerine koymus kndini ben aldattırmadım aldatan o adamdi .. Ben de dersini verecek olanım

Gerçek ilişkiler çok sıkıcı (!) oyun oynan ilişki bana daha keyifli geliyor - yargılanmaya açık konu degil neyse aşkı yaratınca haber vericem

Sadece meraktan soruyorum cok ozur diliyorum 6 sene once uye olmussunuz ve bi tek yorum bile yapmamissiniz bu geceye kadar. Bu kadar zaman sonra sifrenizi nasil hatirladiniz

Sonra aşklar neden basit diyorlar.

Az buçuk akıllıyımdır, b12 düzeyimde etkili tabii birde her zaman forumlara üye iken aynı sifreyi kullanırım..Ki bulunmasıda zordur..

Neden yaşanılanları kendi dünyanızla yargılıyorsunuz ?
Benim de kalıplarım var hepte olacak ama yinede kimseyi yargılamam..

Neyse bu adamdan sıkılmazsam bir Aşk yaratıcam ve zor olacagının acı çekecegiminde farkındayım..

Adam senden coktan sklmis obur kiza kosmus sen hala burda asktan bahsediyorsun pes..

kim 2. kadın degil? İlk kadınlar her zaman Anneleridir..

bana şunu diyebilirdiniz sen eglence kadınısın işte o ciddi biri vs.. Ben o kadar eglence kadınıyımki kimsenın giremediği ailesinin evine girip onun yatagında uyudum, Ki yine ben o kadar eglence kadınıyım ki bana kendini ispatlamak için çaba harcar, ki yine ben o kadar eglence kadınıyım ki ''ciddidediğiniz'' kızın mesajlarını okutur hatta onu arar yanımda tersler yada terslemek ister ben yaptırmam..Neyse yargısız önerisi olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim..

İşinşz gücünüz pesimist yaklasım.. Adam İstanbul'da benimle aynı semtte yasıyor .. Bana 5 dk uzakta. Nerede o kıza koşmuş , eskiden orada yasamıs işleri orada .. vs . Diğer kız degil benim sorunum o ciddiye almıyorum benim derdim bu çapkını nasıl açık edecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…