kim 2. kadın degil? İlk kadınlar her zaman Anneleridir..
bana şunu diyebilirdiniz sen eglence kadınısın işte o ciddi biri vs.. Ben o kadar eglence kadınıyımki kimsenın giremediği ailesinin evine girip onun yatagında uyudum, Ki yine ben o kadar eglence kadınıyım ki bana kendini ispatlamak için çaba harcar, ki yine ben o kadar eglence kadınıyım ki ''ciddidediğiniz'' kızın mesajlarını okutur hatta onu arar yanımda tersler yada terslemek ister ben yaptırmam..Neyse yargısız önerisi olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim..
Artık sen kaçıncı kadınsan bilemiyorum güzelim. Yatağında uyumuşsun aferin kız büyük başarı.kim 2. kadın degil? İlk kadınlar her zaman Anneleridir..
bana şunu diyebilirdiniz sen eglence kadınısın işte o ciddi biri vs.. Ben o kadar eglence kadınıyımki kimsenın giremediği ailesinin evine girip onun yatagında uyudum, Ki yine ben o kadar eglence kadınıyım ki bana kendini ispatlamak için çaba harcar, ki yine ben o kadar eglence kadınıyım ki ''ciddidediğiniz'' kızın mesajlarını okutur hatta onu arar yanımda tersler yada terslemek ister ben yaptırmam..Neyse yargısız önerisi olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim..
Sakin sizin mesajlarinizida simdi diger bayana okutuyor olmasin..kim 2. kadın degil? İlk kadınlar her zaman Anneleridir..
diğer kızla devam eden bir ilişki varmı yokmu.İşinşz gücünüz pesimist yaklasım.. Adam İstanbul'da benimle aynı semtte yasıyor .. Bana 5 dk uzakta. Nerede o kıza koşmuş , eskiden orada yasamıs işleri orada .. vs . Diğer kız degil benim sorunum o ciddiye almıyorum benim derdim bu çapkını nasıl açık edecegim..
Kafa buluyor tabi, hayır olurda, konu sahibi kadarıda olmaz heraldeaha birde aynur çıktı ortaya. konu sahibi bzle kafa bulmuyorsun değilmi
sen böyle avut kendini. ama hayat böyle değil.Pink alakası yok, zaten giti yerde kızın olacagını bildigimi biliyor o da aramamı bekliyor! benim derdim hayatındakilerle degil o adamla.. O su an farkında degil ama yarın benım nedne onu kıskanıp aramadıgımı dusunucek ..Ve bekleyecek özlememi!
Adamın hayatında senden kaç tane daha var, niye umursasın senin onu özleyip özlemediğini arkadaşım, o aradığında sen gidiyor musun, gitmiyor musun adam ona bakar.Pink alakası yok, zaten giti yerde kızın olacagını bildigimi biliyor o da aramamı bekliyor! benim derdim hayatındakilerle degil o adamla.. O su an farkında degil ama yarın benım nedne onu kıskanıp aramadıgımı dusunucek ..Ve bekleyecek özlememi!
E adama özledim demişsin cevap gelmemiş ne iş ???Pink alakası yok, zaten giti yerde kızın olacagını bildigimi biliyor o da aramamı bekliyor! benim derdim hayatındakilerle degil o adamla.. O su an farkında degil ama yarın benım nedne onu kıskanıp aramadıgımı dusunucek ..Ve bekleyecek özlememi!
zaten konu sahibinin derdi hayatındakiler değilmiş. o yüzden 3 4 5 farketmiyor.aynur mu üç mü oldu şimdi adama bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?