Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

Sizin yanınızda kadını terslemesi, küçük düşürmesi sizin 'eğlenceli kadın' olmanızdan kaynaklanmıyor, adamın karaktersizliğinden kaynaklanıyor.

Kimseyi yargılamam, böyle bir hakkım da yok zaten ama başka bir kadının üzülmesine bile bile göz yuman kadınlara da saygı duyamam.

Artık sen kaçıncı kadınsan bilemiyorum güzelim. Yatağında uyumuşsun aferin kız büyük başarı.

Sakin sizin mesajlarinizida simdi diger bayana okutuyor olmasin..

diğer kızla devam eden bir ilişki varmı yokmu.

aşık etmek diye bir şey yokturki aşık olacağı varsa olur adam,taktiklerle yapacağınız tek şey egosunu zedelemek olur o da sizi elde etmek için aşıkmış gibi davranır.( ama arkanızdan öteki kızı arar bu peşimde koşuyor der belki) daha sonra özüne döner.

Adamdaki keyfe bak. Bi eli yagda bi eli balda. Bu saatten sonra o adam asik olmaz size cok acik soyliyim. Adimin ela oldugu kadar eminim buna.

Nasıl bir karaktersin ya.. Sanki çok normal bir tarzın varmış gibi her mesajına da gülücük koyuyorsun, Adamı aramama sebebin gururdan değil, diğer kadının yanında olduğunu bilip, senin telefonlarınada cevap vermeyeceğinden emin olduğundan.
Empati kurmayacak olsak birilerine nasıl fikir verebiliriz ki. Kendimizi Aldatılan kızın yerine koyma sebebimiz, muhtemelen senle benzer nokta bulamamamız. Kimse senin kadar hevesli olarak 2. Kadın olamaz heralde.

Hayır , o kızı o hayatından çıkartmış. Kız çıkmak istemiyor- sapkın biri-
Bana numarasını engellemekten bahsediyordu en son..
Etkilemedim sadece ona seninle herşeyimi paylaşıyorum ve bunun anlamlı olmasını istiyorum dedim.. O biraz serbest ilişki vari konustu ki hiç beceremez beni kıskanır. Sadece onu sıkıştırmayayım diye bu konuda böyle davranıyor.. Anlamadıgım kız neden bu kadar ısrarcı ? Onda dediğim gibi o varsa bana gerek yok ! Oda onu engelleyecgini vs söyledi. Bilmiyorum yapar mı , yapmazsa ben onla olmayacagımdan en azından bana yapmıs gibi görünecek..

Ayrıca sadece o kız yok bir de Aynur var, diğerindne onu sormaya fırsat kalmadı. Yalnız Aynur pek onemsenmıyor gibi geldi bana bende onceligimi mesaj yazana gösterdim..

Gelelim bana ben mesaj atmam ya da aramam ! O arasın o mesaj atsın.. Dediğim gibi tüm kankaları ile aram çok iyi mutlaka haberim gidicek.. sadece sabrediyorum secim yapmak hakkı onun ben sadece izliycem..

Ki umursamazsan degerlisin !

Pink alakası yok, zaten giti yerde kızın olacagını bildigimi biliyor o da aramamı bekliyor! benim derdim hayatındakilerle degil o adamla.. O su an farkında degil ama yarın benım nedne onu kıskanıp aramadıgımı dusunucek ..Ve bekleyecek özlememi!

sen böyle avut kendini. ama hayat böyle değil.

Adamın hayatında senden kaç tane daha var, niye umursasın senin onu özleyip özlemediğini arkadaşım, o aradığında sen gidiyor musun, gitmiyor musun adam ona bakar.

Hayır , of kafa filan bulmuyorum.. Oldugu gibi aktarıyorum olayları ki bayagıda acımasızca eleştiriliyorum hani ..
benimde aklım karısık birazda konuyu açma nedenim yol göstermenizdi ..bildiginiz astınız kestınız-smile olayına gelince neden o kadar abartılı gülüyor bende anlamadım..

E adama özledim demişsin cevap gelmemiş ne iş ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…