Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

hircinkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
71
15
98
İstanbul
Selam,
Uzun süredir aranızda yoktum. Ama ben yokken forum çok güzelleşmiş. Sağlık konularında özellikle dahada bi ilerleme olmuş çok beğendim. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Gelelim benim açtıgım başlıkta kasttettiğim duruma..

Evet, bir adamdan aşk yaratmak istiyorum..

Şartları sıralayacak olursak.. Şu an onunla aşağı yukarı 7-8 çıktık. 2-3 kez birliktelik yaşadık ki çok keyifliydi.
Fakat beni endişelendiren onun kompleksi bi yapıya sahip olması..
Enson Cumartesi akşamı beraber iken telefonuna gelen bi mesaj canımı sıktı.. Mesajda bi hanım efendi Aşkım ne zaman eve geçiceksın yazmıstı.
Her okuyan gibi bende okuyunca sinirlendim. Bana onun ona aşık bi kladın oldugunu ve bir türlü ondan vazgecmediğini söyledi.

İnanmak istemsemde onla geçirdigim zaman diliminde hanım efendı en az her 20 dk da bir onu aradı..attıgı mesajlar hariç..
iyici sinirlenmiştim ki o kadının ne kadar baskıcı biri oldugunu düşündüm.. Kendi mezarını kendi kazıyordu zaten fazla üstelemenın bi anlamı yok diye düşündüm..
Biz onla keyifli anlar yasamaya devam ettik. Ki telefon yine çaldı ve artık ben ofkelendım ve ayrılalım dedim. Neden dedi. Bu kadının varlıgı canımı sıkıyor dedim benım yuzumden onu üzme.. Senle alakası yok ben onu hiç sevmedim dedi..
iyide nasıl bır dayanakla senı durmadan arar dedim.. Bilmiyorum dedi.
onunla ilişkiye başlarken benım koydugum bikural vardı, kımse kimseye fazla karısmayacak hayatımızda arkadaslarımız olacak ama asla kımse ıle samımı olmyacagız sadece birbirimizle samimi oılacagız.. o buı teklifi istemıyerek kabul etmişti..

Ondan sonra ilişki ilerlemeye başlado ben ondan fazlasıyla hoşlanmaya başladım ki farkettım onun hayatında kimsenın olmasını istemıyorum..-kendi kurallarıma kendım bozuyorum-
neyse en son cumatesi canta ile anılan mekanda iken sigara içmeye çıktıgımda -o kızın mesajından sonra yaptım -
arkamdan gelip neden sigaraya başladın dedi, ben de bu ara böyle dedim.. Tamam sigara başlamanı istemıyorum dedi..

Kızın canımı sıktıgını söyledişm, onun önemsemediğimi yanında arayabilecegını söyledi aratmadım-gerizekalıyım aratsaydım ya- gurur..
O da ona guvenmemı söyledi ve dediki senın kuralların vrdı hanı anlaşmıstık- hiç kül yedirirmiyim egoma-
hala var o kurallar dedim. Sen istiyormusun o kuralları dedim EVET dedi.. Tek sartla dedi neymiş dedim sadece ben olucam samımı dugun dedi.. -geldşm mi kendi oyunuma- mecburen tamam dedim.
,O gece çokk guzel zamanalr gecirdim takı ertesi gün 3 e kadar benı evıme bıraktı zaten aynı semtte yız..
Bana o kızı yenıden anlattı ondan ayrılacagını vs söyledi tamam dedim.. Ertesi gün o kızın yasadıgı sehire 3 günlüğüne bi iş seyahatıne gittigini söyledi ben iyi yolculuklar dedim ama içim içimi yıyordu..Neyse eve çıktım dus aldım baktım masa üstü şarj aleti ben de kalmış mesaj attım whatssaptan ben de kalmıs diye canım alırım bir ara yazmıs.. Sonra onu duygusallıkla etkilemek adına senı şimdiden özledim yazdım ki yazarken ben bile ınanmadım.. Dönüş olmadı..

Evet biraz karısık anlattıgım bu ilişkiden ben bi aşk cıkartıcam hadi yardım edin.

bayan olarak öyle bir mesaj yazıyorsunuz ama arkası gelmiyor?? hiç uğraşmayın o adamla..benim ilk erkek arkadaşım da öyleydi.arayor sürekli birisi sonradan söyledi bir kadın arıyormuş daha önce birliktekermiş kadın dul 2 çocuğu var dedi.yani adam oradaki işini bitirmeden bana gelmiş aşk yaşayacak güya olmaz canım olmazz.. erkeğin değer vermesi başka iş güzel zaman geçirmek başka iş.yani senin yürüdüğün yolda adam 30 kere yürümüşse seninle aynı keyfi almıyor bile..onlar için sıradan aktiviteler yok birlikte kahvaltı yürüyüş sinema ev çayları sarılmalar vs vs..

Öncelikle ikinci birinci kadın diye bir sey yok . Ben durumu farkettiğimde ayrılma istegimi zaten dillendirdim.. O ise o bayanı hiç sevmediğinş defalarca bitirmeye kalktıgını söyledi . Ben bilerek başlamadıgımdan ya da ortada bi aşk vs gibi bi durum ılmadıgından bir seyi bozmus olmuyorum . Ki onla geçirdigim zamandan çok keyif alıyorum . Ve duygularımın arkasınfa durup ondan bi aşk yaratmak istiyorum ..

Evet fikri olan var mı mesela onu aramama kararıma ne diyorsunuz ?

haa bi de benim erkek arkadaşım 0 zaman 26 yaşındaydı düşün artık neler yaşıyo adamlar..

Benim konudan anladıgım siz sadece şu bilmemne bady tarzındaymışsınız birbirinizle ama sonradan siz hoşlanmaya başladınız.Sonra adam başkalarıylada görüşüyormuş ama siz en başında arkadasımız olucak ama sadece birbirimizle samimi olacagız demişsiniz Ciddi karışık olmuş birazcık
.Sizde kabulleniş seziyorum ben

Öncelikle cnm kimse yarıs atı degil ne 1. Si ne 2. Si ...sonra o kadın hakkında ögrendiklerim intihar edecek kadar ona tutkulu oldugu- ajitasyon yapmayın-- onunsa onu önemsemedigi ki: benlik bi durum degil ben niye o kadını düşünmeliyim ben kendimi düşünmeliyim .. Bu adamdan aşk yaratmak istiyorkm fikti olan ?

Vaay hikayeye bak .. Adam bu tarzdaysa sanmam ki aşk arasın.Aşk çıkartırsanız bravo.

o adamdan nasıl aşk yaratacaksın öyle ısmarlama olmaz bu işler ..sen ne yapsan da adamdan aşk çıkmazsa çıkmazz... bir süre arama en az 3 hafta

Evet bana bir seyleri kabullendirmw çabasından ben de sessiz kalmaktayım doğru hamleyi bekliyorum .. Kendşm ettim kendim buldum
2 seçeneğin var öyle ise ya keyifli zamanları geçirmeye devam edip sessiz kalıp birisiyle görüşmesini görmezden geliceksiniz.Yada onu kaybetme riskini göze alıp tam anlamıyla sahiplenip hayatında başka kimse olmamasını saglamaya çalışacaksınız.
Bu tarz erkekler genelde baglanmaktan kaçarlar.Buda boşa kürek çekmek olur bence sizin için.

Yarış atı olup olmamakla bir alakası yok.
Sizden önce biri varmış bu durumda siz adamın hayatındaki 2. kadın oluyorsunuz.

Ha bir de diğer kadını sonradan öğrenmiş olabilirsiniz fakat öğrendiğiniz halde ilişkiye devam ediyorsanız 2. kadın olmayı da kabul ediyorsunuz demektir.

Ayrılırsam intihar eder, benden vazgeçemez demek bana göre bahanedir. Ayrılmak isteyen insan her türlü ayrılır.

Aynı olayı arkadaşım yaşadı. Çocuk sevgilisi için 'şimdi depresyonda, daha kötü olur' dedi. Arkadaşım kabul etmedi, ayrıldı. Çocuk diğer sevgilisiyle mutluluk pozlarında şu an

araya biraz heyecan katmak istiyorlar kimi zaman..ha şunu da unutmayın o kişi onun için çok değerli belkide arada harcanmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…