Hem de çok komiksinZaten hiç biriniz yapmamıştır bi ben yapmısımdırbence sizler terk edilen olmussunuz ki öfkelenmişsiniz - üzgünüm - kıskanmanızıda anlıyorum ki arkadaşlar ben egitimli biriyim , hem de en iyi yerlerde evde oturup pc de klavyeden ahkam kesenleride çok umursarımm düşünün hem güzel hem egitimli hem de seksi oooo dahada nefret edersiniz şimdi
Eğitimli birisin ama bir adamın ikincisi hatta üçüncüsü olmayı kabul ediyorsunZaten hiç biriniz yapmamıştır bi ben yapmısımdırbence sizler terk edilen olmussunuz ki öfkelenmişsiniz - üzgünüm - kıskanmanızıda anlıyorum ki arkadaşlar ben egitimli biriyim , hem de en iyi yerlerde evde oturup pc de klavyeden ahkam kesenleride çok umursarımm düşünün hem güzel hem egitimli hem de seksi oooo dahada nefret edersiniz şimdi
Benim oldugum yerde sen olmazsın emim misin aynı mekanda olmak istedigine hahahha akasya oturduğum ev koşu yaptıgım parkla aynı adınBana laf yetiştirmek için harcadıgım emegi spora harca kilolar sorun bak neyse şimdi kosuya gidicem sonra onu arıycam öptüm şekerler mıckssss
Aşktan anlamayan bir "ADAM" olmalı öncelikle.Ya af buyurun bu "adamdan aşk yaratma" olayi nedir anlamadi ben.
Diğer kadınla ayrılmıslar cnm, ben hiç o konuya karısmadım .. neden kıskanıyorsunuz anlamadım , benim bu olayda kazanmam canınızı sıkmıs belli de ben evlilik vs bitirmedim kendinize gelin .. Ve ondan vazgecen benim hatırlatırım ne zaman onu engelledim o zaman o bana ulasmaya çalıstı ki şimdide tattik yapıyorum dediğim gibi ondan bi aşk yaratıcamneyse manüpüle olabilirim bi süre yokum sonucları dönünce yazarım bue bue
Çamurdaki kir belli olmaz sende çok takma :)Okullar tatil oldu ben ancak tatile girebildim .. Kızlar çok şekersinizönümüzdeki hafta beraberiz o sirada anlatıcam yazdıklarınızı ona bakalım ne diyecek.. Birde okey vs cnm avam degiliz o tür oyunları siz bilenlere birakıyoruz .. Yapmıssınız ki tavsiye etmişsin neyse bizim aşkımızı kirletmeyin lütfen (!)
Zaten hiç biriniz yapmamıştır bi ben yapmısımdırbence sizler terk edilen olmussunuz ki öfkelenmişsiniz - üzgünüm - kıskanmanızıda anlıyorum ki arkadaşlar ben egitimli biriyim , hem de en iyi yerlerde evde oturup pc de klavyeden ahkam kesenleride çok umursarımm düşünün hem güzel hem egitimli hem de seksi oooo dahada nefret edersiniz şimdi
neyse manüpüle olabilirim bi süre yokum sonucları dönünce yazarım bue bue
Son yorumlaeı yazan kişiler buradan uzak durursa kirlilik sonlanıcak .. Ben tavsiye almıyorum arkadaşlar sizle paylaşıyorım ayrıca bu adam ile evlenmeyi vs düşünmüyorum ! Evlilik o kadar kolay kurum degil .. dediğim gibi çok şekersiniz - kişiliği kötü olanlar hariç öptümm
Diğer kadınla ayrılmıslar cnm, ben hiç o konuya karısmadım .. neden kıskanıyorsunuz anlamadım , benim bu olayda kazanmam canınızı sıkmıs belli de ben evlilik vs bitirmedim kendinize gelin .. Ve ondan vazgecen benim hatırlatırım ne zaman onu engelledim o zaman o bana ulasmaya çalıstı ki şimdide tattik yapıyorum dediğim gibi ondan bi aşk yaratıcamneyse manüpüle olabilirim bi süre yokum sonucları dönünce yazarım bue bue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?