Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa toplu katliam yaparım bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kimyanı bi bozarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm varyaaaaaaaaaaa fotosentezlen ancakkk yaşarsınnn ninik kafaaaaaaaaaaaaaaaANAM BİZİM TOPLU HALDE ÇİÇEKTEN KAÇMAMIZ HİÇ OLASI DEĞİLDİa.s BENCE EN MANTIKLISINI YAPMIŞ KİMYAMIZI BOZMASIN yasakkelime
niyekineeeeeeeeee beni leylekler getirmiş kanımcaaaaaaaaaaaa hahahahaaaANAM NERDEN ÇIKTIN SEN YİNE YAAA:tomato:
Sırada fİston sonra cosmo...nan cosmo bİr sÜrprİz yaparsan hİÇ ŞaŞırmam valla
kamyasıımmmmm fıstığımmmmm sen başkalarına aldanmmmaaaaaa ben seni seviyooommmmmmm :1hug:
beni bırakma aşkitoommmmmm :asigim:
işler çok yoğun arkadaş işleri bana yıktı kaçtı hainnnnklava: offf offfffffffffff
kızzz tubaaaaaaaaaaaa nolduu şekercim sonuçççççççççççççç
tatlım 3 buçukta çıkacak gerçi ben eminim hergün koyulaşıyo çizgi
bu arada dün eşim eve gelirken çiçek almış yanında nazar boncuğu çok mutlu oldumhihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy canım benimmm hadi inşallahhhh allahım hayırlısı olsunnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
alsın tabikiiiiiiiii alsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay süper canım benimmmm
Bİr kİ kİ kİ....
bu arada dün eşim eve gelirken çiçek almış yanında nazar boncuğu çok mutlu oldumhihoyyythihoyyythihoyyyt