• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

alıcak tabii dünyaları bile önüne serebilir ama tubişş maşallah çok sakinsin .. :):):): burcun neydi kıs senin ... bu arada idrar testinde silik çıkıyorda günden güne mi netleşiyor çizgi merak ediyommmmmm söylermisin

canım aslan burcuyum ben, evet önce silkiti günden güne koyulaşıyor bugün tam 4 hafta oldu adetimin başladığı günden bu yana ben 26 günde bi adet görüyorum

yok kaçmadım ben burdayım geçen ay günün 1gün geçti test yaptım hamile çıktım sonra kantesti yaptırayım da netleşsin dedim işte dr a gittim pozitif çıktysa gerek yok dedi bizde oh tamam dedik artık aradan10gün falan geçti kırmızılar dr gittik ne oldu acaba düşüyo mu falan diye ultrasonda baktı meğerse hiç oluşamamış böle testlerde pozitif çıkıpta sonra sperm atarmış işte öyle bişeyler oldu yani

canım aslan burcuyum ben, evet önce silkiti günden güne koyulaşıyor bugün tam 4 hafta oldu adetimin başladığı günden bu yana ben 26 günde bi adet görüyorum

yaa bende dün bi test yaptım tubiş yarım ince bir çizgi çıktıı.. bende acaba bişey olabilirmi dedimmm ... ... benimde böbreklerime doğru bir sızı var geçen hafta yumurtalıklarıma doğru bir sızı vardı o yüzden yaptım testide .. adet sancısı gibi bişey... ama benim reglime 12 gün var o yarım ince cılız çizgi bile beni umutlandırdı ... gerçi çok kişide bu oluyormuşşş ama hamiş değilmiş aslında falan ... bende kendimi çok merak ediyorum :1hug:

yaa bende dün bi test yaptım tubiş yarım ince bir çizgi çıktıı.. bende acaba bişey olabilirmi dedimmm ... ... benimde böbreklerime doğru bir sızı var geçen hafta yumurtalıklarıma doğru bir sızı vardı o yüzden yaptım testide .. adet sancısı gibi bişey... ama benim reglime 12 gün var o yarım ince cılız çizgi bile beni umutlandırdı ... gerçi çok kişide bu oluyormuşşş ama hamiş değilmiş aslında falan ... bende kendimi çok merak ediyorum :1hug:

belirtiler doğruda 12 gün çok canım ya idrar testinde çıkması için benim iki gün kala bile çoook zoor çıktı yani dikkate almamıştım şahsen. ama yinede inş hamilesindir

ha sahi 12eylül beni de yazın listeye bakim hedefi geçen tam tutturamamışız bu defa 12 vurabildik mi:kedi:

ayy canım ya ne kötü bir dururm be...o zamn baya bi gecikme olmuş senin ..daha doğrusu düşük olmuş heralde ya..bir gün gecikmeoldu sonra 10 gün daha adet gelmedi doktora gittin dimi ee kanama falan olmadımı ya

adaşım h.geldin bişey diycem testin pozitif çıkmış bebek yokmuş ya bebği hissediyormuydun ben şahsen hissediyorum içimde oluştuğunu kendini o kadar belli ediyoki

günaydın tatlışlaaaaaaaarrr... nassınız bakam?
buyrun listemiz. eksik noksan varmıdır??

---------------------------------------------------
********AĞUSTOS*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv: :sm_cool:

********EYLÜL*********

COSMO :4 eylül

KİTTYCAT : 4 eylül

NAGİHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

muruvvet :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

fstone: 5 Eylül

NİNİK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

ÇİÇEKÇİK: 12 eylül

tugba20: 12 eylül[/SIZE][/FONT]

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

DBS

--------------------------------------------------------------------------------

ve işte tekrardan güncel listemiz...

....................................................

********AĞUSTOS*********

tubatubatubatuba:30 Ağustos

o artık hamiiişşşş darısı eylül listesinin başına

********EYLÜL*********

Allahım sen bu listedeki isimleri sırayla hamiş yap

fstone: 3 Eylül

COSMO :4 eylül

KİTTYCAT : 4 eylül

NAGİHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

muruvvet :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

NİNİK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

ÇİÇEKÇİK: 12 eylül

TUĞBA20:12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

Ceylan : 27 Eylül

NeVYas

DBS

kız tubilosh hep aynı şey oluyor bilmeme farkında mısın ya....benim listem seninkini döver

Back