Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM GÖRMEDİM SENİ BE VALLA NABER İYİSİN...BAK BUNLAR BENİM ARKADAŞLARIM...BEBEK BEKLEYİPTE BEBEĞİ OLAMAYANLAR KLÜBÜ BURASI HİÇBİRİNİN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLDİR ONA GÖRE DAVRAN BİŞEY YAPARLARSADA KIZMA OLURMUdelikafadulden
kızlar tuba deyince ne yaptı acaba kan testine gittimi acep
kitty can öğleden sonra belli olmıcakmıydı anam sabah gidicek öğlen 3 ten sonra alıcak sonucu ben öyle biliyroum
NAN TUBA HARBİDEN KAÇTI YANLIZ HAA....delikafadulden SİZE ON KERE SÖYLEDİM YENİ GELNLERE DAHA SAKİN DAVRANMALIYIZ DİYE..:roflol:
bilmiyorumki canım :sm_confused:walla ben olsam dun ucarak gitmiştim :roflol::roflol:
NAN TUBA HARBİDEN KAÇTI YANLIZ HAA....delikafadulden SİZE ON KERE SÖYLEDİM YENİ GELNLERE DAHA SAKİN DAVRANMALIYIZ DİYE..:roflol:
Çiçek de kaçmış akannehir
anacum sen niye çağırmadan önce bilgi vermiyorsunnnnnnnnnnnnnnn
verki gelince konuklarımız şaşırmasınnnnnnnnnnn aaaa suçlu sensin seni eliyorummmmmmmmmmmm :sm_cool:
NAN KIZLAR ŞU BİZİM LİSTEYİ HADİ Bİ YAKALAP GELİN BE...VALLA AYAKLARIM AĞRIYOR HADİ SİZ BENDEN GENÇSİNİZnaniknanik