çok seviom yaaa napım....
hamile kalırsam zaten binemem....
aslında varya kamikazeye binerken ya hamileysem dedim...
zavallı yavrucum duracağı varsada benim yüzümden duramazdı....
bugun gec uyandım canım zemuszemus
kamyasıımmmmmm bebiişşimmmm hoşgeldiiinnnnnn nerde kaldın bekletme beni böyle çok üzülüyorum sonra mafoldumben
nasılsın aşkitoommmmm :1hug:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
Tatlıcık kamyas kityy hoşgeldnzzzzzzzz zemuszemus
EVT BENDE ONDAN DEDİM YA GÜZELİM GERÇİ NASİPTE VARSA OLUR DA..OLSUN ANAM BOŞVER BE ZATEN BÖYLE BİR KILI KIRK YARDIĞIMIZ İÇİN OLMUYOR YA...MİLLET 3 AYLIKKEN FARKEDİYOR O KADAR RAHAT YANİ...BİR İNSAN 3 AYLIK OLURDA NASIL ANLAMAZ O DA Bİ ACAYİP YANİDE YANİ BİZDE ÇOK DİKKAT EDİYORUZ BE...HATTA ADET GÜNÜMÜZÜ BEKLEMEYİP ÖNCEDEN YAPIYORUZ TAHLİLLERİdelikafadulden
Tatlıcık kamyas kityy hoşgeldnzzzzzzzz zemuszemus
kızlar kuzucuklar tavuklar :):):):) günaydınnn
hoşgeldin fıstık, nasılsın opuyorumnanaktankızlar kuzucuklar tavuklar :):):):) günaydınnn
tatlışııımmmmm ya sen olmayınca kendimi çok yalnız hissediyorum ooffff offfffffffff beni sensiz bırakma bitaneeemmmmmm :1hug:üzülme aşkitom sen geldim bak datlum şekerparem benim
Nana hoŞgeldİn canım nbr?
tatlışııımmmmm ya sen olmayınca kendimi çok yalnız hissediyorum ooffff offfffffffff beni sensiz bırakma bitaneeemmmmmm :1hug:
hoşgeldin fıstık, nasılsın opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım benim benim gene herzamanki gibi formundasın maşallahhhşeniz:asigim::1hug:a.s.
nazar etme ne olur çalış seninde olur :roflol:IHIIHIIIII .... PES YANİ AİLE VAR AİLE HİÇTE UTANMA YOK YANİ SİZDE BE ÇEKİNMEYİN ÇEKİNMEYİN DEVAM EDİN akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?