iyilik fıstık, senden naber opuyorumnanaktanAfferİn gecİktİn bİraz ama osun İdare ederİz artık
naber bebek İyİsİn?
ama bizde gece nöbetindeydik topiğimize ele geçirmek isteyen dış mihraklara geçit vermedik :lepi: :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyilik fıstık, senden naber opuyorumnanaktanAfferİn gecİktİn bİraz ama osun İdare ederİz artık
naber bebek İyİsİn?
napıyorsun şekerim iyisin dimi?sanki biraz keyifsizsin gibi hissettim de
günaydın şeker, nasılsın ? opuyorumnanaktanSemoşi hoşgeldin tatlım
yaptın mı anacım incir tatlını?
kuşta tavuk sayılır kaydirigubbakcemile3Ulen tavuk yumurtası görmek çocuk olmasına işaret miş delikafadulden
Benimki kuş yumyurtasıydı Çok üzgünüm çoook
Gene tutturamadık iyi mi? kaydirigubbakcemile3
ARIZA SENİNKİ BİLİNÇ ALTI KIZIM YUMURTALARI DÜŞÜNMEKTEN...ALLAHTAN KENDİNİ ÇİFLİKTE FALAN GÖRMÜYORSUN COSMO DÜŞÜNSENE BİNLERCE YUMURTA ANAM KAÇ TANE BİRDEN DOĞURACAN kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr
gününüz aydın göbüşleriniz bebekle dolsun opuyorumnanaktan
cosmo anacım akşam bi yerlerin açıkta yatmadın dimi dikkat et kendine kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:Haklısın semoş demedkki emellerime az kaldı bugün kuş yumurtası yarın tavuk yumurtası olabilir CADIARZU
Yılmak yok![]()
iyilik fıstık, senden naber opuyorumnanaktan
ama bizde gece nöbetindeydik topiğimize ele geçirmek isteyen dış mihraklara geçit vermedik :lepi: :sm_cool:
kamyasıımmmmmm bebiişşimmmm hoşgeldiiinnnnnn nerde kaldın bekletme beni böyle çok üzülüyorum sonra mafoldumbengünaydın kızlarr
gününüz aydın göbüşleriniz bebekle dolsun opuyorumnanaktan
günaydınlaaarrrrr....
dün akşam lunaparka gittik arkadaşlarla...
çarpışan araba...balerin...crazy dance derken baya eğlendikk..
ama ben dururmuyum hiç illa kamikazeyede binelim dedim kimse yanaşmadı(pısırıklar)
nihayet bi arkadaşa kendini feda ettii ama oda garibim ilk defa biniomuş....
nese arabaya binene kadar iiidim ama ban abir mide bulantısı geldi
eve kadar nası sabrettim bilemzsiniz....
ve eve gelincede olan oldu...
garanti 30 dk çıkamadım...:bbo:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
günaydın canım benim nerelerde kaldın be böyle geciktin bugün...aaaa olmazki anam böyle biraz erken kalk
ALLAHIM ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMM SANA GELİYORUM YARABBİM akannehir GELECEĞİN ANNE ADAYINA BAK HELE KIZIM NE İŞİN VAR SENİN ORDA HII?