Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

sonra görüşürz kızlar, benim yemek yapmam lazım. eşim gecede çaılşıyor bu hafta ben işten çıkarken o işe gitmiş oluyor onun için iftara yemek hazırlamam lazım. :gitme:
şimdilik hoşçakalın öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Semoş aşmı eriyon anacım incir tatlısı tarifi faalan? ne ayaksın kızım sen:)))
bişey var da bziden mi saklıyosun?

ah kıyamam bebişim ya tek başına mı iftar ediyon sen?
Kız semoş peki siz hangi ara çalışıyosunuz eşin işet sen evde, sen evde eşin işte?

incir tatlısı tarifi arıyorum ya :uhm:

nerden aklına geldi canım ya opuyorumnanaktan

Malzemeler;

500 gram kuru incir
3 çorba kaşığı toz şeker
3 çorba kaşığı ceviz içi
Yapılışı;

İncirlerin saplarını koparıp yıkayın. Sap yerlerinden kesip içlerine dövülmüş ceviz içi ve şeker karışımından doldurun. Doldurduğunuz incirleri kapatıp, yağlanmış bir tepsiye dizin. Üzerine bir bardak su veya süt ilave edin. Hafif ateşte ağzı kapalı bir şekilde pişirin. İncirler yumuşayınca soğutup servis yapın. Afiyet olsun. Mutlaka deneyin, pişman olmayacaksınız. Lezzeti harika.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin artık yaw kaydirigubbakcemile2

Semoş aşmı eriyon anacım incir tatlısı tarifi faalan? ne ayaksın kızım sen:)))
bişey var da bziden mi saklıyosun?
yok be canım nerdeeeeee ? doktor bize fikfik yapmayı yasakladı fikfik olmadan da bebek olurmu kaydirigubbakcemile3
dolapta incirler varmış onları değerlendireyim diye dediydim cokacimcoook

Bu aralar fazla gelemiyorum canlarım biliyorsunuz 3 ay hapla korunmaya başladık bebek bebek diye uğraşırken birden korunmaya başlamak ağır geldi ama idare ediyorum psikolojim dahada altüst olmasın diye bebek düşüncesinden uzak durmaya çalışıyorum birazda bu sebepten sizlerden uzak kaldım affedin.

Tuba hamileymiş çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah..

günaydın millet.......

ya bu benim kaderim mi ya nede her sabah ben açıyorum dükkanı?

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus
ben geldim millet sabah ictimasına yetiştim mi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…