BUNU O KADAR İÇTEN SÖYLÜYORUM Kİİİ İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HİÇ BİRİNİZİN KIRMIZILARI GELMEZ 4-5 EYLÜLDEDE BEBİŞLER GELİR :Saruboceq:
nasılsın şeker a.s.hosgeldin semoscum opuyorumnanaktan
canım sen niye 4-5 eylülle sınırlandırdın işi eylül ayı boyunca listeden hiç kimse kırmızı kart görmesin inşaallah :1hug:
nasılsın şeker a.s.
kity bi sen bi ben kalmışız nereye gitti millet akannehir
bu ay hepinizin de melekleri gelir inşaalah canım eylül ayı Ramazan ayıyla birleşince sizlere de bereket getirsin inşallah :1hug:ben 4 ve 5 eylülde toplu adet gunu olunca ona en cok ozman destege ihtiyacımız olacak burda demiştim onun icin öyle oldu canım :roflol:
işyerinde giremedim bugün bağlantı sık sık kesildi, geçmişe bakayım dedim kayboldum ne çok sayfa atlamış yine :bbo:nasıl olayım canım ya agrılar basladı kırmızılar kapıda :roflol:
evet canım arkalarına bile bakmadan gittiler bizi burda bırakıp :roflol:
bu ay hepinizin de melekleri gelir inşaalah canım eylül ayı Ramazan ayıyla birleşince sizlere de bereket getirsin inşallah :1hug:
işyerinde giremedim bugün bağlantı sık sık kesildi, geçmişe bakayım dedim kayboldum ne çok sayfa atlamış yine :bbo:
amiiiiiiin canımcım :Saruboceq:amin canım inşallah :Saruboceq: sanada inşallah önce şifa sonrada bebiş getirsin :Saruboceq::Saruboceq:
görüşürz canım opuyorumnanaktansemoşummmmmmmmmmmmmm bende şimdi kacıyorum canım kocişim gelecek birazdan yemek hazırlayayım akşam görüsürüz öpuyorum seni canım Şenizopuyorumnanaktan
amiiiiiiinnnnnnnnn canım dua etmekten başa elimizden bişi gelmiyor ki :1no2:
hayırlısı canım. Allah haırlı evlat sahibi olmayı. hayırlı anne-baba olmayı nasip etsin (amin )İnşallah vakti gelince olacak canım inş.Sabır sabır başka bir şey yok.Bu da imtihan işte.Tam 9 yılda gebe kalabildim düşün artık...:gitme:
amiiiiiiin canımcım :Saruboceq:
bazen öyle kötü ağrılarım oluyor ki , galiba bu ağrılar yüzünden öleceğim diye düşünüyorum. çok zor oluyor. çok bunalıyorum bazen. mafoldumben
burdayım canım zemuszemuscosmooo kittyyyyyyy nerlerdesinizzzz
Canlarım ben geldim gündüzü telafi edeyim diye
bi geçmişe bakayım geliyom
çiçek geldimi bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?