• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

şeker facebook da bi oyun var on oynuyom 2 gündür farmville diye bahçe var oraya ekinler ekiyorsun ağaçlar alıyorsun inekler alıyorsun süt sağıyorsun zevkli bişey varsa facebook oyna canikom sende

şeker facebook da bi oyun var on oynuyom 2 gündür farmville diye bahçe var oraya ekinler ekiyorsun ağaçlar alıyorsun inekler alıyorsun süt sağıyorsun zevkli bişey varsa facebook oyna canikom sende
bebişimmmmm burdayım da yazıyorum gitmiyor yazdıklarımmmmm aşkımıza nazar değdiiiii gözü olanın gözü çıksıınnnn kaydirigubbakcemile3
kavuşmamızı istemiyorlar bitaneeemmmmm datluuummmmmm :oklava:

semaaaaaaa delikafadulden neden civap vermion gııı
fıstığım bizim işyerinde facebok, msn gibi siteler açılmıyor iş yapmıyormuşuz da onlarla uğraşırken hayır biz iş yapmıyoruz da bizim işleri kim yapıyor :oklava::oklava::oklava:
bu müdürlerin kafalarını kırmak lazım kötükedihüso
bu siteyi farketseler bunu da engellerler, gün içerisinde ara ara internet bağlantısı da kesilir. iş yapalım diye yoksa iş yapmıyoruz :roflol: :roflol:

kaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
:olmaz:

fıstığım bizim işyerinde facebok, msn gibi siteler açılmıyor iş yapmıyormuşuz da onlarla uğraşırken hayır biz iş yapmıyoruz da bizim işleri kim yapıyor :oklava::oklava::oklava:
bu müdürlerin kafalarını kırmak lazım kötükedihüso
bu siteyi farketseler bunu da engellerler, gün içerisinde ara ara internet bağlantısı da kesilir. iş yapalım diye yoksa iş yapmıyoruz :roflol: :roflol:

kıralım kız kafaları ben seni hiç yanlız bırakırmıyım aşkitom sopamı alıp hemen geliyom kötükedihüso:oklava:

canım çok sevindiiiimmm...
güzel haberini alıcagımı tahmin etmiştim zaten. dedim topiğe girer girmez görürüm opuyorumnanaktan
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.
inan çok mutlu oldum Şeniz

biz de ramazan sonuna kadar erteledik yine :sinifsinif:
dişçi ramazan içinde olmaz dedi. napalım 1 ay daha bekliiciik kaydirigubbakcemile2

sağlık olsun bebişim ya çok saol iyi dileklerin için kaydirigubbakcemile3

kaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
:olmaz:

bağırma datlum ciğer parem geldim tamam sesin kısılcak ben ne ederim sonra Şeniz

kızlar kan testi için gittim burası muğla olduğu için öyle bi saate falan sonuç vermiyolar, sabahtan alıp öğlen 3 buçukta veriyolarmış yarın sabah kan vercem akşam haber veririm size

SLM KISLAR OLEYYY alkisalkisalkis TEBRİKLER :sm_cool: TUBİŞ hihoyyyt:dance::teytey: ALLLLAH HEPİMİZE VERSİN:1hug:

Ya arkadaŞlar bızım puanların ordakı msj sayımızı dÜŞÜrmÜŞler bana bak 47 dıyor ya

Back