Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişimmmmm burdayım da yazıyorum gitmiyor yazdıklarımmmmm aşkımıza nazar değdiiiii gözü olanın gözü çıksıınnnn kaydirigubbakcemile3şeker facebook da bi oyun var on oynuyom 2 gündür farmville diye bahçe var oraya ekinler ekiyorsun ağaçlar alıyorsun inekler alıyorsun süt sağıyorsun zevkli bişey varsa facebook oyna canikom sende
fıstığım bizim işyerinde facebok, msn gibi siteler açılmıyor iş yapmıyormuşuz da onlarla uğraşırken hayır biz iş yapmıyoruz da bizim işleri kim yapıyorsemaaaaaaa delikafadulden neden civap vermion gııı
ayyyyyyy canım benimmm yaaa bi de mama taşıyodun tam sopalıksın haaaaa
allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh canımmmm ayyyyy ne güzel haberler bunlar yaaaa
fıstığım bizim işyerinde facebok, msn gibi siteler açılmıyor iş yapmıyormuşuz da onlarla uğraşırken hayır biz iş yapmıyoruz da bizim işleri kim yapıyorklava:
klava:
klava:
bu müdürlerin kafalarını kırmak lazım kötükedihüso
bu siteyi farketseler bunu da engellerler, gün içerisinde ara ara internet bağlantısı da kesilir. iş yapalım diye yoksa iş yapmıyoruz :roflol: :roflol:
Kamyas napıyorsun canım konuŞamadık
canım çok sevindiiiimmm...
güzel haberini alıcagımı tahmin etmiştim zaten. dedim topiğe girer girmez görürüm opuyorumnanaktan
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.
inan çok mutlu oldum Şeniz
biz de ramazan sonuna kadar erteledik yine :sinifsinif:
dişçi ramazan içinde olmaz dedi. napalım 1 ay daha bekliiciik kaydirigubbakcemile2
kaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
lmaz:
kızlar kan testi için gittim burası muğla olduğu için öyle bi saate falan sonuç vermiyolar, sabahtan alıp öğlen 3 buçukta veriyolarmış yarın sabah kan vercem akşam haber veririm size