Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Hayatım orası bellı olmazzzzzzzzzzzzz....adette olsan yapıcak hıÇ bırŞey yok..ne oldu bızım kararlılıĞımıza?lÜtfen sende bÖyle yaparsan olmaz bak..

Kızlar bu ay reglim 3 gün sürdü ve rengi çok koyuydu neden sizce normlmi acaba...a

evet adet günüm yaklaştı 5 gün sonra ama benim 1 haftadır gögüslerim acayip şiştiler ve acıyolar hiç bu kadar olmamışlardı büyüdüler birde yine hapın yan etkisi diyorum ben

İyiyim bebeeemmm gece karabasan bastı beni :sinifsinif:
Sizler bilirmisiniz onu? :bbo:
Epeydir görmüyodum dün gece yine uğradılar :olmaz:
Tabi ben sabah 5de anca uyuyabldm korkudan :umursamaz:
Sabah da kalkamadım haliyle :1closedeyes:

bizigm bağlantı gitti yazamadım canım, bana da çok oluyordu şükür artık bitti eskisi gibi olmuyor. çok zor oluyor ya bağırmak istiyosun sesin çıkmıyor, kımıldayamıyorsun ayyy canımmmm benimmm kıyamam sana :sinifsinif:

Hemde ne fena bişey yaa
Kız uyandım dua okuyom bidaha uyudum gene geldi gene uyandım bidaha
Eşim duymuyo Offfff çok kötü ya :1ninca:
bizigm bağlantı gitti yazamadım canım, bana da çok oluyordu şükür artık bitti eskisi gibi olmuyor. çok zor oluyor ya bağırmak istiyosun sesin çıkmıyor, kımıldayamıyorsun ayyy canımmmm benimmm kıyamam sana :sinifsinif:

Hemde ne fena bişey yaa
Kız uyandım dua okuyom bidaha uyudum gene geldi gene uyandım bidaha
Eşim duymuyo Offfff çok kötü ya :1ninca:

canım biz bi hocaya gittik anlattık durumu, o da bi dua yazıp verdi yatağın altına koyduk ondan sonra kurtuldum şükür. çok kötü oluyordum acayip bi durum ya. eşim anlamıyordu, çığlık atarak uyanıyordum. epey bi süre konuşamıyordum dilim tutuluyordu. Allahhııımmmmm çok zor bi durum ya :bbo:mafoldumben

ayy kızlaarr cumartesi günü eşimle beraber sinemaya gittik...
son durak-4 e....
uyyhhhh 3 boyutlu bide kafaşarı yiodum vallaaa..
bu 3 boyut aklımı gelio heleki korku filmleirnde...

canımcım bizde kocişimle Aşka Son Şans filmine gittik heeeeeç beğenmedim tavsiye etmem. son durak filmine girelim dedi eşim de ben aşka son şansı seçmiştim cesaret edememiştim o filmi izlemeye. :bbo:

Back