Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar günaydıııııınnnnnnn zemuszemus nasılsınız bakim??
hemmen bi geçmişe göz atıp geliyorum. bekleyin beniii kaydirigubbakcemile4

saol semoşum artık belli olsada rahatlasam bana kalsa hemen kan testine gitcem ama eşim biraz ağırdan alıyo hatta beni ciddiye almıyor gelirken test al dedim daha bekleseydik diyor ama alcak yarın sabah yapcam

ya aslında o da merak ediyordur da bakma seni düşündüğünden almak istemiyordur, olumsuz çıkar da üzülürsün filan diye, :1hug:
allah hayırlısını versin canım. inşaallah senin için güzel sonuçlar çıkar. a.s.

ya aslında o da merak ediyordur da bakma seni düşündüğünden almak istemiyordur, olumsuz çıkar da üzülürsün filan diye, :1hug:
allah hayırlısını versin canım. inşaallah senin için güzel sonuçlar çıkar. a.s.

ya bu üçüncü deneme ilkinde çok heycanlıydı pazar günü nöbetçi aradı falan ikincide ben kendimi kaptırmıycam dedi şimdi de beni ciddiye almıyor

tubiloshh huuuuu nereye gittiiinnnnn geçmişte mi kayboldun kaldııınnnnn geri dön geri dön ne olur geri döööööööööönnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

tuba sabırlı kız anacım ben olsam şimdiye her çeşit testi yaptırmıştım kaydirigubbakcemile3

ya inanırmısın çok heycanlıyım aslında geceleri falan uyuyamıyom ama eşime çaktırmak istemiyom heycanımı o yüzden böyle oldu,geçen eşim çay istedi sen kalkıp alırsan memnun kalırım dedim o da diyoki 2 aydır hamile kaldığın yok ama memnun kalıyosun :roflol: şaka yapıyo tabi de biraz o da takıyo galiba

ya bu üçüncü deneme ilkinde çok heycanlıydı pazar günü nöbetçi aradı falan ikincide ben kendimi kaptırmıycam dedi şimdi de beni ciddiye almıyor

canım ya aslında o da merak ediyordur da sadece sonuç kötü çıkınca üzülüyor ya onun için yapıyordur. bi kaç gün geçsin de öyle yapalım diye düşünüyordur inş güzel sonuçlar çıkar :Saruboceq:

ya inanırmısın çok heycanlıyım aslında geceleri falan uyuyamıyom ama eşime çaktırmak istemiyom heycanımı o yüzden böyle oldu,geçen eşim çay istedi sen kalkıp alırsan memnun kalırım dedim o da diyoki 2 aydır hamile kaldığın yok ama memnun kalıyosun :roflol: şaka yapıyo tabi de biraz o da takıyo galiba
alemsin kızım sen ya :roflol:

ahhh erkekler asla duygularını belli etmiyolar, inş canım amin inş hepimizin
benim eşimde aynıydı, birde ben test aldım 2-3 tane alırdım birer gün arayla yapardım bugün belli olmamıştır yarın çıkar, öbür gün çıkar diye diye :roflol: :roflol:
eşimde kızıyordu bana şu testlere verdim parayla zengin olurdum diye maaşımı teste yatırıyorum filan derdi sositososito
artık biz de bıraktık rahatsızlanınca hamile olma ihtimali kalmayınca vardı evde testler bak yakın olsaydık getirirdim sana kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

benim eşimde aynıydı, birde ben test aldım 2-3 tane alırdım birer gün arayla yapardım bugün belli olmamıştır yarın çıkar, öbür gün çıkar diye diye :roflol: :roflol:
eşimde kızıyordu bana şu testlere verdim parayla zengin olurdum diye maaşımı teste yatırıyorum filan derdi sositososito
artık biz de bıraktık rahatsızlanınca hamile olma ihtimali kalmayınca vardı evde testler bak yakın olsaydık getirirdim sana kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

canım benim ya inş en yakın zamanda iyileşirsin de bebişine kavuşursun ne diyim ben daha doktora falanda gitmedim belki benimde rahatsızlığım olabilir(allah korusun) d.kontrol hapını bırakalı 2 ay oldu ve ben tam 7 sene kullandım o yüzden kendimi hazırladım en az 1 yıl olmaz diye ama bu ay umutlandım bakalım

Back