Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Keşke benide götüren olsa öle iyi bi hoca ya
Çok kötü oluyom çünkü bazen üst üste bikaç gece görüyom
korkudan uyumadığım geceler çok olmuştur.
canım biz bi hocaya gittik anlattık durumu, o da bi dua yazıp verdi yatağın altına koyduk ondan sonra kurtuldum şükür. çok kötü oluyordum acayip bi durum ya. eşim anlamıyordu, çığlık atarak uyanıyordum. epey bi süre konuşamıyordum dilim tutuluyordu. Allahhııımmmmm çok zor bi durum ya :bbo:mafoldumben

Keşke benide götüren olsa öle iyi bi hoca ya
Çok kötü oluyom çünkü bazen üst üste bikaç gece görüyom
korkudan uyumadığım geceler çok olmuştur.

bi kere uykuda boğuyordu beni kurtulmak için çırpınıyordum kurtulamıyordum bi uyandım ter içinde boğazımda el izi vardı :1ninca:
onu görünce eşim iyice korkmuştu. ondan sonra gitmiştik hocaya da, ya bize şey demişti, yatağınızı kaldırın altını üstünü işte iyice süpürün temizleyin battaniye, yorgan iyice temizleyin aralında ekmek kırıntısı filan varsa olur demişti. sende öyle yap bakalım canım. inşaallah geçer. ben bi araştırayım bakalım öyle okunabilecek dualar varsa yazarım sana sende kurtulursun inş canım :1hug:

iyiyim canım sen nasılsın
çok uykum var sadece sabah 5:30 da kalktım eşim şehir dışına gitti onu havalanına bıraktım gözlerim kapanıyo ya

bende senin gibiyim canım uyukluyorum, gözlerim hiç açılmıyor. birileri gelip gidiyor bişiyler söylüyor hiç anlayamıyorum. bende ağrılar yüzünden sabahı ettim :çok üzgünüm:

bi kere uykuda boğuyordu beni kurtulmak için çırpınıyordum kurtulamıyordum bi uyandım ter içinde boğazımda el izi vardı :1ninca:
onu görünce eşim iyice korkmuştu. ondan sonra gitmiştik hocaya da, ya bize şey demişti, yatağınızı kaldırın altını üstünü işte iyice süpürün temizleyin battaniye, yorgan iyice temizleyin aralında ekmek kırıntısı filan varsa olur demişti. sende öyle yap bakalım canım. inşaallah geçer. ben bi araştırayım bakalım öyle okunabilecek dualar varsa yazarım sana sende kurtulursun inş canım :1hug:

ayy allah korusun ya şimdi sen anlatınca ben çok korktum

Yok bebeğim çünkü yatmadan önce nevresimleri değiştim dün gece
Bir de ben asla sure (ayetel kürsi,nas-felak ) okumadan uyumam huyum değil
Başka bi derdi var bunun da ne acaba? kaydirigubbakcemile3

Kitty bu seniin için :asigim:

Eklentiler

• $wiggle8up2thpy6.jpg
    $wiggle8up2thpy6.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 19
canım benim hadi hayırlısı şimdi girebildim anca okudum geçmişi kocişi uyuttum öyle girdimmm.salıyı iple öçekiyorum benimde hiç regli belirtim yok bakalım bende ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil kitty nin aldıklarına bayıldımmm ya bende bir sürü aldımmm ördümmmm.ayyyyy inş.bu mübarek ayda tuttururuz bebişleri hepimizz,

ağır kaldırma ve ani hareketler yapma ben badana yapmıştım bide halı yıkadımmm hamileymişim haberim yoktu bazen diyorum belkide ondan düştü çok dikkat etmelisin tatlımm

inş canım ya allah herkesin gönlüne göre versin bugün de olmadım adet bakalım yarın inş çift çizgi çıkar :Saruboceq:

Back