Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar ya habere bakın kanım dondu okurken çok üzüldüm mafoldumben senağlama

Şehitlerin memleketleri belirlendi.

Saldırı, öğle saatlerinde Şemdinli ilçesi Koçyiğit köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Koçyiğit köyündeki birliğe gitmekte olan askeri konvoya yönelik gerçekleştirilen el bombalı saldırı sonucu 1 astsubay ve 3 uzman çavuş şehit oldu, 1 asker hafif şekilde yaralandı. Şehit askerlerin 2'sinin Mersin, birinin Ankara, diğerinin ise Gaziantep nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Şehitlerin cenazeleri helikopterle Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na getirildi. Cenazelerin, yapılacak askeri törenin ardında memleketlerine gönderileceği belirtildi.Hakkari Valisi Muammer Türker, olayın saat 11.00 sıralarında meydana geldiğini ve çok yönlü olarak araştırıldığını belirtti.

kütahya da zafer bayramı kutlamaları var. top atışlrı ve havai fişek gösterileri başladı, ne güzeelll hihoyyyt
ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR :lepi:

kityyy çok güzel şeyler almışsın ya bakınca bi tuhaf oldum :sinifsinif:
inşaallah en kısa zamanda hasret kaldığımız bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq:

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: ucuz buldum aldım canım sırf icimdeki o özlemi gidermek icin alırken kendimi iyi hissettitdiler bana kaydirigubbakcemile3 melegim gelmezsede birilerine veririm nede olsa doguran cok tanıdıklardan a.s

ne cici şeyler almışsın sen öle :))opuyorumnanaktan

görünce çok hosuma gittiler minicik seyler dayanamadım aldım canım opuyorumnanaktan

slm hamiş adayları
merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan

kızlar ya habere bakın kanım dondu okurken çok üzüldüm mafoldumben senağlama

Şehitlerin memleketleri belirlendi.

Saldırı, öğle saatlerinde Şemdinli ilçesi Koçyiğit köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Koçyiğit köyündeki birliğe gitmekte olan askeri konvoya yönelik gerçekleştirilen el bombalı saldırı sonucu 1 astsubay ve 3 uzman çavuş şehit oldu, 1 asker hafif şekilde yaralandı. Şehit askerlerin 2'sinin Mersin, birinin Ankara, diğerinin ise Gaziantep nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Şehitlerin cenazeleri helikopterle Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na getirildi. Cenazelerin, yapılacak askeri törenin ardında memleketlerine gönderileceği belirtildi.Hakkari Valisi Muammer Türker, olayın saat 11.00 sıralarında meydana geldiğini ve çok yönlü olarak araştırıldığını belirtti.

haberlerde duydum cok üzüldüm canım senağlama

inş canım çok saol ,amin cümlemizin inş bebişleri olur

canım benim hadi hayırlısı şimdi girebildim anca okudum geçmişi kocişi uyuttum öyle girdimmm.salıyı iple öçekiyorum benimde hiç regli belirtim yok bakalım bende ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil kitty nin aldıklarına bayıldımmm ya bende bir sürü aldımmm ördümmmm.ayyyyy inş.bu mübarek ayda tuttururuz bebişleri hepimizz,

ağır kaldırma ve ani hareketler yapma ben badana yapmıştım bide halı yıkadımmm hamileymişim haberim yoktu bazen diyorum belkide ondan düştü çok dikkat etmelisin tatlımm

günaydınnnnnnnnnnnnn hayırlı haftalarr....bolbol doğurmalı günler..............

hay anasını satım ya şu listeyi aroyoum yarım saatir bulamadım kızlar ya

********AĞUSTOS*********
----------------------------------------------------

FOREVER14: 23 ağustos

DBS : 27 ağustos

tubatubatubatuba:30 Ağustos

-----------------------------------------------------
********EYLÜL*********
-----------------------------------------------------

COSMO :4 eylül

KİTTYCAT : 4 eylül

NAGİHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

fstone: 5 Eylül

NİNİK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

CANİKOM38:10eylül

ÇİÇEKÇİK: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

A.S.SEMASU A.S. :14 eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSH: 25 eylül

NEVYAS

CEYLAN

vay vay vay artisitim benim be....ablaaaaaaaaaaa büyüksünnnnnnnnnnn...........kittycim nbr canım bebşinn kıyafetlerini gördüm bende istiyorum

Back