Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım önceden benimde öyleydi kafasına göre takılıyordu ama evlendikten sonra düzeldi .. Doktor sorun yok dedi... Işallah sendede bişey yoktur
benim evlenmeden öncede uzardı 30-35 gün ama 1,5 sene hap kullandım o düzenledi doğum kontrol hapı ama yinede 40 günü bulmuyorduki inşallah iiyi bişeyler söylerde rahatlarım
evet canım negatif çıktı adet günümde yaptım inşallah yanılmıştır adet olmadım belirtimde yok
neolsun bacağımı ayırdım gece bonyoda küvetten çıkarken cosmo bacağım acıyyyyyyyyy
hoşgeldin cnaım geçmiş olsun

Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…