Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hoşbuldum dileğim nasılsın
iyiyim canım sen? ucuz atlatmışsın kafası gözü patlar insanın düşse banyo düşmeleri çok fena
YA KIZLAR SAĞOLUN YANİ BUGÜN CİVCİV DIŞINDA KİMSE İLGİLENMİYOR BENLE...BEN KAÇAR
:a015:
o senin kuruntuun
Nana kızım bu aynen
"Alt dudağını serbest bırak gerisine karışma" der gibi oldu
Ay ne fenayım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın kittyy ablamada selam söyleyin...
hepinizi öpüyorum patronum geldi bir sürü iş getirdi...

aY inşalllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ağzından bal damlıyo maşşallah
tabiiki kuşumm... yeterki aklına kırmızı kartı getirme...
sarı kart yemek de güsel.
sadece uyarı veriyor. bak gelirim haaaa die. sen takma onu. zemuszemus
bak çift çizgiyi görces inşallah :Saruboceq:

kızlar istanbul avrupa yakasında hem uygun hemide güzel bir restaurant bileniniz varmı??
iftar için deeşük biryer düşünüyorum ama??
eşimle hep aynı yerlere gidioruz. sıkıldım

YAAA OFFF YAAAAA zemuszemus ŞIMARTIYORSUNUZ BENİ ......KISAKANANLAR OLABİLİR AMA YAPMAYIN BÖYLE kaydirigubbakcemile3 HAYIR BİLYORUM YANİ BEN Bİ TANEYİM BNEİM EŞİM BENZERİM YOK BU TOPİK BENSİZ BİR HİÇ...BEN OLMAYINCA SİZDE YOKSUNUZ AMA sositososito ÇOK MERSİ ÇOK MERSİ KIZLAR....BENDE SİZİ SEVİYORUM

NııııııııııııııııııııNNNNNNNNNNNNNNNııııııııııııııııııııııııııııııKKKKKKKKKKKKKKKK klava:

Sana ninikin kaynanasından lazım
Kır kıçını otur evinde ye :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 delikafadulden abawwwwww
allah korusun gııı...
allahtan benimki teşfik edio bazen... ogluum al hanımını bi yemege götüür.
damarı tuttumu o cümle şöyle oluveriyor: OGLUUM KARINI YEMEGE GÖTÜR AMA BENDE GELİCEM. BENSİZ BOĞAZINIZDAN NASIL GEÇİCEEEK' kafamçokkarıştı

Aaa haksızlık etmeyın be kaynanam da Öyle cadı deĞıldır yanı dÖnem dÖnem oluyor onun azgınlıĞı

aynen benimki de ara ara evrim geçiriyor. normalde perdelerini kaldırınca kedi gibi bir insan. ama evrim geçirince korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…