Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

saolun canlarım inş b belirtim falan yok aslında ama ne bilim içime doğuyor bi de idrarımın rengi bi acayip geçen ay o kadar test falan yaptım idrarım böyle değildi

Cİvcİvİvm bu akŞam ÇalıŞıcaz İŞte gÜn aŞırı ÇalıŞıyoruz bakalım...İnŞallah bİ faydası olur ya...

inş ninkcim ben hamileysem bütün kızlara tavsiyem idrarınızı hergün takip edin yumurtlama dönemi ve sonrası çok fark oluyo ya da bana öyle geliyo sebebi başka olabilir

Cİvcİvİvm bu akŞam ÇalıŞıcaz İŞte gÜn aŞırı ÇalıŞıyoruz bakalım...İnŞallah bİ faydası olur ya...

hadi bakalım müjdeli haber senden çıksın bu......adama bol enerji takviyesi yap anacımmm...güçten kuvvetten düşmesin adam çalışmaktannnn dikkatt ettttkaydirigubbakcemile3

Ninik CADIARZU o listede herkesn ismi tam da niye benmki yarım? CADIARZU
Heeeee ? Niyeee? sengözlerimebaksanab
BElkide bu yüzden hamile kalamıyorum ben delikafadulden

ninik senden kesin eminim yumurtanın çatladını gören hatunsun valla favorimsin bu konuda :):):)sositososito

Canım forever dÜn uĞramııŞ regl olmamŞ yanlız dÜŞÜkten dolayı gecıktıĞını dÜŞÜnÜyor

canım benim orası belli olmaz ...vala bu çalışmaya karşın bende hiç umutlu değilim bu aydan emin ol yani....
ya umutlanmak daha kötü olabilir ama ben hamile değilsem üzülmiyceğimi biliyorum sadece olduğumu düşünüyorum geçen ay saçma sapan bir sürü belirtim vardı olmadı bu ay hiç bi belirtim yok beni tek umutlandıran olay idrar olayı çünkü ben geçen aya kadar hayatımda sadece 2 tane idrar testi yaptım ve ikisinde de hamileydim ve unutmadığım tek şey acayip idrar rengimdi

Ya ben ninikimsiz yapamam :kedi:
Yaşayamam opuyorumnanaktan
Amz lütfen hepinizde yanımızda olun sizsiz de olmuyor çünkü :asigim:

Canım forever dÜn uĞramıİŞ regl olmamŞ yanlız dÜŞÜkten dolayı gecİktİĞİnİ dÜŞÜnÜyor

hayırlısı olsun inşallah bebişten dolayı gecikmiştir kırmızıları....:Saruboceq:

Allahtan umuıt kesilmez ninikim sen rahat ol bol bol çalış yumurta kafasına göre çatlıyor işte çatlak şey ne olucak gününü verse ne olucak sanki dimii vermiyor işte

salı günün randevu aldım doktordan gidelim bakalım ne çıkacak adetim 40 günü buluyo artık bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…