• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bence bişey çıkmıcak sen kendni strese sokuyosun öyle dinliyosun vücudunu
Rahat ol dicem ama olunmuyo onuda biliyorum
Yinede dr gitmen en iyisi kuzum ii yapmışsın
İi haberlerle geliceksin eminim :1hug:
salı günün randevu aldım doktordan gidelim bakalım ne çıkacak adetim 40 günü buluyo artık bakalım ne çıkacak

salı günün randevu aldım doktordan gidelim bakalım ne çıkacak adetim 40 günü buluyo artık bakalım ne çıkacak

canım yaa hiç ihmal etme ne olur .. adet gecikmesi yumurta çatlamasınıda olumsuz etkiliyormuş

dilegim inş güzel haberle gelirisn çok çalıştın bu ay kafanada taktın o yüzden gecikme oldu bak görürsün....gecikem =stres

Şurda 2 dk acitasyon yapıcam
Bi bozma be bi bozma delikafadulden

hetyyy bozarım lennn sinirlendirme benii zaten
hayatımız acıtasyon bebeşimiz yokkkkkk
iyi germe adamı cosmikkkkk

çiçemde hastaymış evde dinleniyormuş bu ay herkes sallandı gibime geliyro ramazan ayı diye bende önemsemiyorum açıksası...hadi çalışan kızceler sizden ümitliyim...

Kızlar ben kaÇıyorum yarım saat sonra burdayım
cumayamı kaydirigubbakcemile3
Bence bişey çıkmıcak sen kendni strese sokuyosun öyle dinliyosun vücudunu
Rahat ol dicem ama olunmuyo onuda biliyorum
Yinede dr gitmen en iyisi kuzum ii yapmışsın
İi haberlerle geliceksin eminim :1hug:

canım yaa hiç ihmal etme ne olur .. adet gecikmesi yumurta çatlamasınıda olumsuz etkiliyormuş
canım 2 aydır çok gecikiyo bakalım neyin nesi hem hiç gitmedim ben bi baksın bakalım yumurtalıklar iyi çalışıormu hormonlarda varmı bişey

cumayamı kaydirigubbakcemile3

canım 2 aydır çok gecikiyo bakalım neyin nesi hem hiç gitmedim ben bi baksın bakalım yumurtalıklar iyi çalışıormu hormonlarda varmı bişey

canım önceden benimde öyleydi kafasına göre takılıyordu ama evlendikten sonra düzeldi .. Doktor sorun yok dedi... Işallah sendede bişey yoktur

tubatubatuba kuşum ben bikaç gündür geçmişleri okuyamadım. sen test yaptınmı bakem??
dbs cim sen de test yapmışın ama negatif çıkmış, kırmızılar da gelmemiş ölemi?
bakalım dr. ne dicek . umarım süper haberlerle gelirsiniz...

tubatubatuba kuşum ben bikaç gündür geçmişleri okuyamadım. sen test yaptınmı bakem??
dbs cim sen de test yapmışın ama negatif çıkmış, kırmızılar da gelmemiş ölemi?
bakalım dr. ne dicek . umarım süper haberlerle gelirsiniz...

canım benim yapmadım salı sabahı yapıcam adet olmazsam salı günü inşgüzel bi haber veririm

Back