salı günün randevu aldım doktordan gidelim bakalım ne çıkacak adetim 40 günü buluyo artık bakalım ne çıkacak
inş hayırlı haberlerle gelirsin canım Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salı günün randevu aldım doktordan gidelim bakalım ne çıkacak adetim 40 günü buluyo artık bakalım ne çıkacak
Kızlar ben kaÇıyorum yarım saat sonra burdayım
Şurda 2 dk acitasyon yapıcam
Bi bozma be bi bozma delikafadulden
Kızlar ben kaÇıyorum yarım saat sonra burdayım
Ben adet olucam zaten bendende yok bi cacık bu ay
cumayamı kaydirigubbakcemile3Kızlar ben kaÇıyorum yarım saat sonra burdayım
Bence bişey çıkmıcak sen kendni strese sokuyosun öyle dinliyosun vücudunu
Rahat ol dicem ama olunmuyo onuda biliyorum
Yinede dr gitmen en iyisi kuzum ii yapmışsın
İi haberlerle geliceksin eminim :1hug:
canım 2 aydır çok gecikiyo bakalım neyin nesi hem hiç gitmedim ben bi baksın bakalım yumurtalıklar iyi çalışıormu hormonlarda varmı bişeycanım yaa hiç ihmal etme ne olur .. adet gecikmesi yumurta çatlamasınıda olumsuz etkiliyormuş
Ben adet olucam zaten bendende yok bi cacık bu ay
cumayamı kaydirigubbakcemile3
canım 2 aydır çok gecikiyo bakalım neyin nesi hem hiç gitmedim ben bi baksın bakalım yumurtalıklar iyi çalışıormu hormonlarda varmı bişey
nanacım ,kamyascım , tubişcim ve tubacım dışındakilere veremedim rep yahuuuuu
tubatubatuba kuşum ben bikaç gündür geçmişleri okuyamadım. sen test yaptınmı bakem??
dbs cim sen de test yapmışın ama negatif çıkmış, kırmızılar da gelmemiş ölemi?
bakalım dr. ne dicek . umarım süper haberlerle gelirsiniz...