Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

cosmo ben gidiyorum şimdilik azıcık işlerim halledip gelicem, ben gelene kadar sende kararını ver olmazsa bende ruh eşimi başka yerde arıyayım :umursamaz:
senin doğru karar vereceğine inanıyorum minik kelebeğim opuyorumnanaktan
şimdilik hoşçakalk pamuk helvamm :1hug:

çok güzel herkes gelmeye başladıda kitty nerde.. civcivim yaa sende bi geliyon sonra bi gidiyon pir gidiyon olmuyor ama heeeeeeee.. özletiyon kendini

çok güzel herkes gelmeye başladıda kitty nerde.. civcivim yaa sende bi geliyon sonra bi gidiyon pir gidiyon olmuyor ama heeeeeeee.. özletiyon kendini

tatlişkom ay sonu işler çok napim opuyorumnanaktan gel bakim söl y amacıma koklim senii ohh mis mis anlat hele kocişin nerde bakim fikfikler ne alemdeeeeeee devam mı ???

tatlişkom ay sonu işler çok napim opuyorumnanaktan gel bakim söl y amacıma koklim senii ohh mis mis anlat hele kocişin nerde bakim fikfikler ne alemdeeeeeee devam mı ???

ya sabah kızlara da anlattım dün yumurtam çatladı ama biz artık
3-4 günde bir fikfik oluyor dolayısı ile çocuk mocuk hak getire ..

yaa hem ramazan hemde gün içinde okadar yoruyozki yata kafamızı koyunca sızıyoz resmen .. bide artık çocuk için özel çalışma yapmıyalım dedik çünki görev gibi oluyor bu sefer . geriyor bizi ... ama bu psikolojiyide üstümden atmam lazım..napıcam dengem bozuldu bu bebek olayı yüzünden civcivimmm

----------------------------------------------------
********AĞUSTOS*********
----------------------------------------------------

FOREVER14: 23 ağustos

DBS : 27 ağustos

tubatubatubatuba:30 Ağustos

-----------------------------------------------------
********EYLÜL*********
-----------------------------------------------------

COSMOPOLı :4 eylül

KıTTYCAT : 4 eylül

NAGıHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

fstone: 5 Eylül

NıNıK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

CANıKOM38:10eylül

ÇıÇEKÇıK:
12 eylül

NANA81: 13 eylül

A.S.SEMASU A.S. :14 eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSH: 25 eylül

NEVYAS

CEYLAN

Son düzenleme:

anlıyorum canım kolay degil vallahi ramazanda çalışınca böyle oluyor...sen ramazandan sonraya ertele bu işi anacım...şimdi keyif için fikfik yap...fikfik yaparken amacın illaki çocuk olacak degil ya anacım aaaa sende nana....başka şeyleri düşün o zaman çocuk gelir bakkk yerimseniben

Cıvcıvıvm bu akŞam ÇalıŞıcaz ıŞte gÜn aŞırı ÇalıŞıyoruz bakalım...ınŞallah bı faydası olur ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…