kız şaka yaptım ama dalga geçmek için demedim bazen burda oluyor böyle bende çok mel mel baktığımı bilirim şekercim benimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktantamam ya ben çıkıyom küstüm hepinize laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
iyiyim kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl olammmmmmmmm bıraktım çayıraaaaaaÇiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyiysin demi sen
kaydirigubbakcemile5Burdamı takılıyorsunn hehe öptümŞeniz
şaka şaka çıkmam lazım işlerim var yavaş yavaş yapayım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3:roflol: alemsin kittycat
ahhhh biz sankilim istemiyoruz yawwww olsa dükkan senin anacım bekliyoruz bakalım .
kızlarrr şimdi bebiş varsa şayet yumurtlamadan 12 gün sonra kana b.hcg salgılıyormuş diye yazıyor nette.benim yumurtam geç oldu bugün daha yeni 12 gün oldu . yani kanda baktırsam yine 10-15 arası falan anca çıkar varsa ama bir hafta daha beklersem idrardada salınım başlar kitty canıjm sende benim gibisin bende biraz daha bekleme taraftarıyım en azından 1 hafta.
şaka şaka çıkmam lazım işlerim var yavaş yavaş yapayım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
yaww bırak bu işleri gülüm yaaa ne iişi yok sen iste yeterkiii hepimizi cebinden çıkarırsınnnndua icin cooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk tesekkürler allah razı olsun canımmm opuyorumnanaktan allah kabul etsin canım :Saruboceq::Saruboceq:
ben kalayım canım ama elimde degilki iş seyimde bitiyor ondanda hayır yok ne yapayım :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kafayı yedim adamada yedirecem bu gidişle canım :roflol::roflol:
o kadar bekleyememki canım:roflol::roflol:
buda iyimiş tatlım yaa ama benim kocam et yemiyo oda çorba içsin o zaman:))))canım ben dün şubeyi çağırdım
menüm
mercimek çorbası - pilav -et sote-
amerikan salatası -çoban salatası - patlıcan közlenmiş yoğurtlu - irmik helvası üzerine dondurma ile çok lezzetli oluyor bilgin olsun güzel bir menüü
et sote yerine köftede yapabilirsin
ahhhh biz sankilim istemiyoruz yawwww olsa dükkan senin anacım bekliyoruz bakalım .
kızlarrr şimdi bebiş varsa şayet yumurtlamadan 12 gün sonra kana b.hcg salgılıyormuş diye yazıyor nette.benim yumurtam geç oldu bugün daha yeni 12 gün oldu . yani kanda baktırsam yine 10-15 arası falan anca çıkar varsa ama bir hafta daha beklersem idrardada salınım başlar kitty canıjm sende benim gibisin bende biraz daha bekleme taraftarıyım en azından 1 hafta.
Ya fstone ne olmuŞ anlamadım 3 sayfa gerİye gİttİm ama gelmİŞ mİ adetİ
4eylülcülerden gelmeyen kaldımı kısslar
yaww bırak bu işleri gülüm yaaa ne iişi yok sen iste yeterkiii hepimizi cebinden çıkarırsınnnn
canım sıyırmaya 1 kalmış yaw bıraksana adamı rahat sanane ayol adamın aklı yokmu sen hasta etcen kocişi ben yanıyorummmm valla don atlet yatıyom evde böle sere serpe bide yayılıyorumki sorma yatağa yüzüm ayağımın altı menepozlular gibi yaneyo
sen hasta olmuşsun yada kanın çekilmiş tatlım
beklersin beklersin sonrada kan testinde çıkmadı diyolar erken baktırmanın anlamı yokki adam yazmış günleri var işte değerleri var biz çok aceleciyiz günü gelmeden 10 gn önce öğrendim diyen var ben nanmıyorum onlara yaaa böle bişey varmı yaa varsa niye test lerde beklenen adet günü geçikince yapın yazmışlar mahkemeye vereyim bariii sırnaşık şey :roflol:
benim 6 gün gecikmişti hiçte belirti yoktu ne adet ne bebek ama sahura bi kalktım....hayatım gecikme oluyor muydu normaldede peki....test yaptın mı
Abyosun Dogum Günün Kutlu Olsun Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?