Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tamam ya ben çıkıyom küstüm hepinize laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kız şaka yaptım ama dalga geçmek için demedim bazen burda oluyor böyle bende çok mel mel baktığımı bilirim şekercim benimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyiysin demi sen
iyiyim kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl olammmmmmmmm bıraktım çayıraaaaaa

kaydirigubbakcemile5Burdamı takılıyorsunn hehe öptümŞeniz

evet şekercim napak geyiğe vuruyoz bizdeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3:roflol: alemsin kittycat

ben kafayı yedim adamada yedirecem bu gidişle canım :roflol::roflol:

o kadar bekleyememki canım:roflol::roflol:

yaww bırak bu işleri gülüm yaaa ne iişi yok sen iste yeterkiii hepimizi cebinden çıkarırsınnnn

tuba tubaa gitmeee senlen sohbet etcem bennnnnnnnnnnnnnnn

ben kafayı yedim adamada yedirecem bu gidişle canım :roflol::roflol:

o kadar bekleyememki canım:roflol::roflol:

canım sıyırmaya 1 kalmış yaw bıraksana adamı rahat sanane ayol adamın aklı yokmu sen hasta etcen kocişi ben yanıyorummmm valla don atlet yatıyom evde böle sere serpe bide yayılıyorumki sorma yatağa yüzüm ayağımın altı menepozlular gibi yaneyo

sen hasta olmuşsun yada kanın çekilmiş tatlım

beklersin beklersin sonrada kan testinde çıkmadı diyolar erken baktırmanın anlamı yokki adam yazmış günleri var işte değerleri var biz çok aceleciyiz günü gelmeden 10 gn önce öğrendim diyen var ben nanmıyorum onlara yaaa böle bişey varmı yaa varsa niye test lerde beklenen adet günü geçikince yapın yazmışlar mahkemeye vereyim bariii sırnaşık şey :roflol:

buda iyimiş tatlım yaa ama benim kocam et yemiyo oda çorba içsin o zaman:))))

çıkar canım çıkarrrrrr kanda çabuk çıkıyor

tuba kolay gelsin canım

4 eylülcülerden ses varmııı

yok canım silikte olsa ikinci cizgi cıkmadıgı suerece ben kan testine gitmem belkicem opuyorumnanaktan hamilelik olsa senin gibi yanmam lazımdı oysaki ben üsüyorum kaydirigubbakcemile3 millette kabızlık olur bende tam tersi kaydirigubbakcemile3

benim geçen ay oldu gecikmem 16 gün sonra dr.kontrolunde regl oldum ama hayatımda ilk geçen ay gecikti normalde kurulu saat gibi maaşallah.bide nisanda gecikmişti hamiştimmmm kötüleri aklıma getirmek istemiyorum inş.hamişimdir umut ediyorummm ii düşün ii olsun totem yapıyorummm sıyırdık kafayıda allahın izniyleee

kız ninikim sevsene beni bak ilgiye ve şefkata ihtiyacım var delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…