Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

benimde yarın ama geçikmede olablir bnde adet geçikmesı yaşarım ama karnımda belimde bı şişkınlık ve ağrı var

yok canım beklıyorum ben hamileyim demeni dikktlice okuyorum :dance:

ah canım ahhhhhhhhhhhhhhhhhh o kadar cok isterdimki ama olmuyorda olmuyor bu ay cok calıstım yine olmazsada yapacak birsey cok bunaldım bu bebek olayından :sm_confused:

:1hug: a.s. değmesinnn ben en az kendim kadar sendende ümitliyim bakalım bomba ilk hangimizin elinde patlıcakkkk

bomba gelsinde kimden geldigi önemli degil yeterki birisi hamileyim diye inletsin burayı :1hug:

canım sende mi alıngansın hee de bakimmmm bana tatlımmm anne mi olcan sen? kalbin göbüştemi atıyo fındık kurdu nasıl yaramazlık yapıyomu sana

evet galiba alınganım ama sana o kadar mesaj yazdım birine bile cevap vermedim napayımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bize laf atan yokki anam ne diyelim okuyoz

ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy alnganlıkta yaparmıs opuyorumnanaktanyerim ben senin o alınganlıgını kaydirigubbakcemile3

benimde yarın ama geçikmede olablir bnde adet geçikmesı yaşarım ama karnımda belimde bı şişkınlık ve ağrı var

inşallah hamişsindir canım :Saruboceq: benimde belim,kasıklarım ve yumurtalıklarım cok agrıyor birde 3 gun acayip üsüdüm eşimde sort ve tshirt le balkonda oturuyordu hastamı olacan bu sogukta böyle oturuyorsun diye kızıp onada zorla uzun kollu seyler giydirmiştim baktım boncuk boncuk terliyor ne oldu dedim korkumdan sen kızınca giydim ama hava soguk degilki cok sıcak dedi :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay koptum tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
hayde anacum sana laf atamm havalar nasıl ordaaaaaaaaa burda son sıcaklar yaşanıyormuşş akannehir

tamam ya ben çıkıyom küstüm hepinize laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ahhhh biz sankilim istemiyoruz yawwww olsa dükkan senin anacım bekliyoruz bakalım .

kızlarrr şimdi bebiş varsa şayet yumurtlamadan 12 gün sonra kana b.hcg salgılıyormuş diye yazıyor nette.benim yumurtam geç oldu bugün daha yeni 12 gün oldu . yani kanda baktırsam yine 10-15 arası falan anca çıkar varsa ama bir hafta daha beklersem idrardada salınım başlar kitty canıjm sende benim gibisin bende biraz daha bekleme taraftarıyım en azından 1 hafta.

SaBRET KUZUM SABRET BENCE

Offfffffffffffffff kity beni üzüyosun yani daha dün gece bi sürü dua ettim ya

dua icin cooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk tesekkürler allah razı olsun canımmm opuyorumnanaktan allah kabul etsin canım :Saruboceq::Saruboceq:

hadi kızlar ya kalın birniz hamiş amaa kızıcam bakkkkkkkk

ben kalayım canım ama elimde degilki iş seyimde bitiyor ondanda hayır yok ne yapayım :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…