Dilekkkk, Tubatuba ,semoşşş ,sesiniz çıksın leynnnn
bize laf atan yokki anam ne diyelim okuyoz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilekkkk, Tubatuba ,semoşşş ,sesiniz çıksın leynnnn
yok canım beklıyorum ben hamileyim demeni dikktlice okuyorum :dance:
:1hug: a.s.değmesinnn ben en az kendim kadar sendende ümitliyim bakalım bomba ilk hangimizin elinde patlıcakkkk
canım sende mi alıngansın hee de bakimmmm bana tatlımmm anne mi olcan sen? kalbin göbüştemi atıyo fındık kurdu nasıl yaramazlık yapıyomu sana
benimde yarın ama geçikmede olablir bnde adet geçikmesı yaşarım ama karnımda belimde bı şişkınlık ve ağrı var
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay koptum tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
hayde anacum sana laf atamm havalar nasıl ordaaaaaaaaa burda son sıcaklar yaşanıyormuşş akannehir
hadi kızlar ya kalın birniz hamiş amaa kızıcam bakkkkkkkk
ahhhh biz sankilim istemiyoruz yawwww olsa dükkan senin anacım bekliyoruz bakalım .
kızlarrr şimdi bebiş varsa şayet yumurtlamadan 12 gün sonra kana b.hcg salgılıyormuş diye yazıyor nette.benim yumurtam geç oldu bugün daha yeni 12 gün oldu . yani kanda baktırsam yine 10-15 arası falan anca çıkar varsa ama bir hafta daha beklersem idrardada salınım başlar kitty canıjm sende benim gibisin bende biraz daha bekleme taraftarıyım en azından 1 hafta.
kaydirigubbakcemile5Burdamı takılıyorsunn hehe öptümŞeniz
şaka şaka çıkmam lazım işlerim var yavaş yavaş yapayım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Offfffffffffffffff kity beni üzüyosun yani daha dün gece bi sürü dua ettim ya
hadi kızlar ya kalın birniz hamiş amaa kızıcam bakkkkkkkk
hADİ KOLAY GELE TATLIM