• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ay yavrum benimm ben sana yaz türlüsü yaparımmmmm etsizzzzzz sebzeylenn hepsi bizim bahçenin ürünü olur zeytinyağlı dolma yaparımmmmmmmmmmmmm biberrr yada sarmaa( sarmayı anama sardırabilirim ama kaydirigubbakcemile3 ) çok güzel bir mercimek çorbası yada domates çorbasııı bol salata patates salatasıııııı daha ne istersen tatlı olarak ister tiramusu ister sütlü bi tatlı krem kramel ister şerbetli bi tatlıııı yavrum benim sen bana isteklerini söle ben sana yaparımmmmmmm
opuyorumnanaktan

ooooooooo süper yaw cokacimcoook
hamarat yafrim benim...
hemen geliom kaydirigubbakcemile4
krem karamel he? en zayıf yerimden vuruldum akannehir

NİNİKİMMMMMM HOŞGELDİN...
AAŞAMA TEST YAP HE. GEREKİRSE HERÜFÜNÜ HER SAAT BAŞI ÇALDIR TEST ALMAYI UNUTMASIN.
ÇATLADIKKK SABAHA KADARR...

kızlar ben kaçar eşimin pc de işi varmışşş gelrim yine inş güzel haberlerle gelirim

tamam canım güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

benim 6 gün gecikmişti hiçte belirti yoktu ne adet ne bebek ama sahura bi kalktım.... :(

üzülme bebişimmmmmmmmmmmmmm :1hug:Şenizopuyorumnanaktan

ooooooooo süper yaw cokacimcoook
hamarat yafrim benim...
hemen geliom kaydirigubbakcemile4
krem karamel he? en zayıf yerimden vuruldum akannehir

NİNİKİMMMMMM HOŞGELDİN...
AAŞAMA TEST YAP HE. GEREKİRSE HERÜFÜNÜ HER SAAT BAŞI ÇALDIR TEST ALMAYI UNUTMASIN.
ÇATLADIKKK SABAHA KADARR...

yaa krem karamellllllllll şekerim bu konuda namım yürümüştür ayıptır söylemesiiiii sen gel ben sana yaparımm en güzelindennnnnnnnnnnnn
walla işten vakit kalsa mutfakta vakit geçirmeye bayılıırımmmmm kuzenimin nişanında yaptığım pastayı gösteremmi sizeeeeeeeeeeee valla sofranın %90I bana ait gelin banaaa yapam sizedeeeeeeee
img8697v.jpg

hahahaaaaaaaaa çok kötüyüm demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Maşallah anam sizler ne marifetli hatunlarmışsınız be
BEn de erkek gibiyim hiç anlamam bişeyden utandım valla :kedi:
yaa krem karamellllllllll şekerim bu konuda namım yürümüştür ayıptır söylemesiiiii sen gel ben sana yaparımm en güzelindennnnnnnnnnnnn
walla işten vakit kalsa mutfakta vakit geçirmeye bayılıırımmmmm kuzenimin nişanında yaptığım pastayı gösteremmi sizeeeeeeeeeeee valla sofranın %90I bana ait gelin banaaa yapam sizedeeeeeeee
img8697v.jpg

:bbo: ULEN SU İÇMEKTEN WC DEN ÇIKAMIYOM HA

aferin sana icmeye devamet canım opuyorumnanaktan

İŞİm var kızlar sonra gelİrİm ÖptÜÜmmmm

tamam dilekcim kolay gelsin canım Şenizopuyorumnanaktan
OĞĞĞ CANIM KİTTTTYYYYMMMMMMMMMMM GÜZEL KİTTTTTTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYM :mymeka: delikafadulden

geldim cicim daha fazla umutlanmamak icin test yaptım bir b.. cıkmadı :roflol::roflol: yine omadı yaw ne olacak benim bu halim delikafadulden

img8697v.jpg

hamarat çiçegim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne guzelde seyler yaparmıs öyle Şenizkaydirigubbakcemile3 inşallah bebişin oldugunda gelenlerede yapamayı nasipetsin guzel allahım :Saruboceq::Saruboceq:

Back
X