• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Allahım şu mübarek gün şu mubarek saat de dualarını/dualarımızı kabul etsın inş.

sen bide beni görsen vajinamı ezberledim walla kırmızılar gelmesin diye baka baka bi görseniz ya silip silip inceliyorum kanın damlası değil hücresi olsa başlıcam ağlamaya çok istiyorum yaaa allahıma her dakika dua ediyorum kucağı kimsenin boş kalmasın diyee bide alınganlığım üstümde ki sormayın herşeye gözlerim doluyo

eşim dün diyoki sende bi haller var herşeye takıyorsun,ben regli olacağım zaman da tam tersi agresif sinirli bişiy olurum ama çok sakinim inş.. tatlım inş.gelir bebişimmm

kitty tatlım senden haberleri bekliyoruz ben regl olmadım ya sen tatlım merakta bnırakma biz telaşlı meraklı heyecanlı insanlarız

Bende asla yeşillik yemem :çok üzgünüm:
BAğışıklığım çok zayıfıtr o yüzden
Sadece et patates abur cubur yerim
Vücudum dirençsizdir hep

ben varya abur cubur az yerim benim tek zayıf noktam tatlıııııııııııııııııııı
onun dışında sırf meyve ve sebzeylen geçirebilirim ömrümüüüü lakin benim sinir sistemim çok zayıf ondan bağışıklık sistemi etkileniyor şekercim yaaa yani öylede böylede pırtımız çıkmışşşş

Allahım şu mübarek gün şu mubarek saat de dualarını/dualarımızı kabul etsın inş.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allahım seninde ne dileğin varsa yerine getirir inş.cuma gününün yüzü suyu hürmetine

hosbuldum tubişimmmmmmmmmmmmmmm Şenizopuyorumnanaktan

merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan

kittycimmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn

hosbuldum çiçegimmmmmmmmmmmmmmmmm Şenizopuyorumnanaktan

hoş geldin tatlım 19,gün yumuş oldu kıssss bakalım idrarda dün yaptım çıkmadı be gülüm benim birhafta sonra çıkıyor düşüğümdede böyle oldu

kan testi şimdilik yaptırmıcam geçen sefer yaptırdım daha çok küçükken çıktı kanda düştü üzüldüm şimdi beklicem bitanem en azından bir hafta ama idrarda gün aşırı bakıcam haberleri veririm ama bu aralar ii değilim pc başında oturamıyorum bide işlerimiz yoğun allahıma şükürler olsun.

ama annem aradı sabah beni rüyasında görmüş etek giymişim bacaklarım kıllı falanmış annem diyomuş kızım bu hal ne neden almıyosun alcam anne demişim bugün yarın o zaman görürsün demşişim ne rüya bişiy anlamadım yorumlarınızı bekliyorum kıslarr

hosbuldum bidenemmmmmm Şenizopuyorumnanaktan cok sevindim canım inşallahh melegin seninledir :Saruboceq::Saruboceq: yaw ben catlarım sen test yaptırana kadar :roflol::roflol: ama yinede bu dusuncene saygı göstermekten baska birseyde gelmez elimden :roflol::roflol:

rüyana gelince ben pek anlamıyorum canım opuyorumnanaktan belkide birkac gun sonra hamiş haberini vereceksindir opuyorumnanaktan

hoşgeldin kityyy sende bi değişkilik varmı şeker

hosbuldum canım opuyorumnanaktanŞeniz yok bende aynı agrılar ve sıkıntılar devamediyor canım opuyorumnanaktan

Amaaaaaan yesemde ölcem yemesemde şakkıdı
Boşveeeerrr mirmirmirmir
ben varya abur cubur az yerim benim tek zayıf noktam tatlıııııııııııııııııııı
onun dışında sırf meyve ve sebzeylen geçirebilirim ömrümüüüü lakin benim sinir sistemim çok zayıf ondan bağışıklık sistemi etkileniyor şekercim yaaa yani öylede böylede pırtımız çıkmışşşş

kitty tatlım senden haberleri bekliyoruz ben regl olmadım ya sen tatlım merakta bnırakma biz telaşlı meraklı heyecanlı insanlarız

canım ben ortalıkta görünmezsem bilinki hamişimdir ve kacmısım dır buralardan :roflol::roflol: sırf meraktan catlayın diyede 9 ay ugramam cocuk dogunca gelirim artık :roflol::roflol:

canım ben ortalıkta görünmezsem bilinki hamişimdir ve kacmısım dır buralardan :roflol::roflol: sırf meraktan catlayın diyede 9 ay ugramam cocuk dogunca gelirim artık :roflol::roflol:

aşkolsun bizi bırakırsın yani gücendim vallahi hatta kızdım hele bi öle bişiy yap geldiğinde saçını başını yolarım haberin olsun...

bizle bekliyosan bebişi bulduğundada doğana kadar bizle beklicen anladınmı alırım ayağımın altına tamam mı? Çok üzgünüm çoook sositososito :oklava: :mymeka:

Offffffffffffffff Kityyyyyyyyyyyyyyy ya sen kesin test yapmışsındır
Gayet de rahatsın
Hadi varsa bişey söyle hadi nooooooooooollluuuuuuuuuuuuuurrrrrrr

aşkolsun bizi bırakırsın yani gücendim vallahi hatta kızdım hele bi öle bişiy yap geldiğinde saçını başını yolarım haberin olsun...

bizle bekliyosan bebişi bulduğundada doğana kadar bizle beklicen anladınmı alırım ayağımın altına tamam mı? Çok üzgünüm çoook sositososito :oklava: :mymeka:

olmaz kızım kacmam lazım:roflol: ninik kızımı ogluna alacakmıs benim yuzum yumusaktır hayırda diyemem mecbur verecez kızı yazık olacak benim velede :roflol: ondan cok uzaklara kacmam lazım :roflol::roflol:

Offffffffffffffff Kityyyyyyyyyyyyyyy ya sen kesin test yapmışsındır
Gayet de rahatsın
Hadi varsa bişey söyle hadi nooooooooooollluuuuuuuuuuuuuurrrrrrr

cosmocum 4 yada 5 gun önce yapmıstım cıkmamıstı birsey :sm_confused: bugunde yapmadım cunku yine cıkmaz diye bir kac gun daha bekleyeyim ben alısıgım bu gecikmelere biliyorsun gecen ay ögleden sonra gelmişti benim adı batasıcalar :roflol::roflol:

Back
X