• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Vallaha gelirim kaydirigubbakcemile4 yeter oruç başından beri kaynanamın yemeklerınden gına geldı artık kusuruma bakmasın allah razı olsun ama :kedi:
Ee sıkıldım yani :kedi:
:kedi: tişkürler bidenemmmm...
gel bu aaşam seni alam iftara,
emme gelürken datlını al da gel alkisalkisalkiseve almam bak seni kaydirigubbakcemile3

hıımmm sağol tatlım mönü süperde şu patlıcan söğürme ne yahuu

süper bişi canım ya. ben çok seviyorum.önceden sevmesdim ama son hamileliğimde bi tadına baktım, dahada vazgeçemedim.
patlıcanları ocakta kabuklarını soymadan közlüyoruz, tencereye yağ koyyoruz. 1-2 yeşil biber doğrayıp yagda çeviriyoruz.
domatesleri küp küp,minik minik dograyıp biberlerin üzerine atıyoruz.
domateslerin üzerine tuz,karabiber,kırmısıbiber ve yemek kaşıgının ucuyla biraz salça koyup domatesler eriyene kadar pişiriyoruz. közlenmiş patlıcanların kabuklarını elimizle soyyoruz, kesme tahtası üzerinde bir bıçakla tık tık tık tık yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
yani yumuşak oldugu için zaten, minik minik kesiyoruz. sonra domatesli karışımın içersine ilave ediyoruz,çok az bi 5-6 dk ocakta kalıyor. sonra altını kapatıyoruz. bukadaaaaaarrrr... ama tadına doyum olmuyor cokacimcoook

Abyosun Dogum Günün Kutlu Olsun Canım
birthday024su7.gif

geburtstag3006ta.gif

geb0126yq1mk.gif

bebek018xk.gif

geburtstag5036kj.gif

ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoş geldin tatlım 19,gün yumuş oldu kıssss bakalım idrarda dün yaptım çıkmadı be gülüm benim birhafta sonra çıkıyor düşüğümdede böyle oldu

kan testi şimdilik yaptırmıcam geçen sefer yaptırdım daha çok küçükken çıktı kanda düştü üzüldüm şimdi beklicem bitanem en azından bir hafta ama idrarda gün aşırı bakıcam haberleri veririm ama bu aralar ii değilim pc başında oturamıyorum bide işlerimiz yoğun allahıma şükürler olsun.

ama annem aradı sabah beni rüyasında görmüş etek giymişim bacaklarım kıllı falanmış annem diyomuş kızım bu hal ne neden almıyosun alcam anne demişim bugün yarın o zaman görürsün demşişim ne rüya bişiy anlamadım yorumlarınızı bekliyorum kıslarr

Ayyyy vallahı heycan yaptım yaaa delikafadulden
İnşallah vardır bebişin kuzum ya :Saruboceq:
sence tablom nasıl bana ii geldi ama fikfiklerde sağlam belirtiler derken biraz garip ama
halsizim
başım bedenime ağır geliyor
ağzımın tadı bi acayip
göğüslerimin uclarında karınca yuvası var kaydirigubbakcemile3
ağrım neyim yokturr
akıntım var krem gibi beyaz kokusuz

Tubiloss ona burda kıyma koyuyolar üstünede tereyağı gezdiriyolar öylesini dene
Vazgeçemiyceksişn
Ben bayılıyommmmm yanına da lavaş ekmek yaptırıyosun cokacimcoook
süper bişi canım ya. ben çok seviyorum.önceden sevmesdim ama son hamileliğimde bi tadına baktım, dahada vazgeçemedim.
patlıcanları ocakta kabuklarını soymadan közlüyoruz, tencereye yağ koyyoruz. 1-2 yeşil biber doğrayıp yagda çeviriyoruz.
domatesleri küp küp,minik minik dograyıp biberlerin üzerine atıyoruz.
domateslerin üzerine tuz,karabiber,kırmısıbiber ve yemek kaşıgının ucuyla biraz salça koyup domatesler eriyene kadar pişiriyoruz. közlenmiş patlıcanların kabuklarını elimizle soyyoruz, kesme tahtası üzerinde bir bıçakla tık tık tık tık yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
yani yumuşak oldugu için zaten, minik minik kesiyoruz. sonra domatesli karışımın içersine ilave ediyoruz,çok az bi 5-6 dk ocakta kalıyor. sonra altını kapatıyoruz. bukadaaaaaarrrr... ama tadına doyum olmuyor cokacimcoook

Cuma günü sabah namazdan önce,Estagfirullahelazim ellezi lailahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa günahları affolur.
Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allah bir hafta, kazadan, belâdan, kötü işlerden korur.Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur.Cuma günü Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir.Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. ıki Cuma arasında işlediği günahlar da affolur.Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir.Cuma gecesi iki rekat namaz kılıp, her rekatta bir Fatiha, bir Ayet-el Kürsi, 15 ıhlas okuyup selam verdikten sonra bana bin salevat okuyan, beni rüyada görür.
Hayırlı Cumalar.. a.s.

Ayyyy vallahı heycan yaptım yaaa delikafadulden
İnşallah vardır bebişin kuzum ya :Saruboceq:

sen bide beni görsen vajinamı ezberledim walla kırmızılar gelmesin diye baka baka bi görseniz ya silip silip inceliyorum kanın damlası değil hücresi olsa başlıcam ağlamaya çok istiyorum yaaa allahıma her dakika dua ediyorum kucağı kimsenin boş kalmasın diyee bide alınganlığım üstümde ki sormayın herşeye gözlerim doluyo

eşim dün diyoki sende bi haller var herşeye takıyorsun,ben regli olacağım zaman da tam tersi agresif sinirli bişiy olurum ama çok sakinim inş.. tatlım inş.gelir bebişimmm

haydeeeeeee çiçeeme iftara gideyokk hihoyyyt
yimekte ne var datlum?
ben yannız vejeteryanım et yimem oğa göre benneyaptımki

vejeteryanım :çok üzgünüm:
ah sevsem kıyma koycam da... yoğurt bile sevmiyorum ben...

ay yavrum benimm ben sana yaz türlüsü yaparımmmmm etsizzzzzz sebzeylenn hepsi bizim bahçenin ürünü olur zeytinyağlı dolma yaparımmmmmmmmmmmmm biberrr yada sarmaa( sarmayı anama sardırabilirim ama kaydirigubbakcemile3 ) çok güzel bir mercimek çorbası yada domates çorbasııı bol salata patates salatasıııııı daha ne istersen tatlı olarak ister tiramusu ister sütlü bi tatlı krem kramel ister şerbetli bi tatlıııı yavrum benim sen bana isteklerini söle ben sana yaparımmmmmmm
opuyorumnanaktan

Back
X