Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet rekabet var. hepimiz şu an tubatubatuba ya sinir oluyoz bizi geçti die kaydirigubbakcemile3
ama o bebişinin vızırtılarıyla ugraşırken biz hamişligin tadını çıkarcaz :umursamaz:
şaka bi yana, hepimiz birbirimize desteğiz. bu ortam çok güzel ya...
sevioom hepinizii opuyorumnanaktan
Olmaz ağlama sakın
Yarışıcaz kızım hep beraber
Rekabet var burda farkında değilmisin sen
aynen öyle ben geçen ay hamişimdir sandım ama gördünüzmü ayın 12sinde olmadım ama 13 ünde regli oldumm ... cosmoo artık ben bişey anlamıyom valla ... vücudumu tanımıyom mu bennn :):):):):):kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2
hoşbulduk şekercim nasıl gidiyor hamişş olmakkkkkk opuyorumnanaktanhoş geldin opuyorumnanaktan
Var anacım bol miktarda kum var naniknanik
Herife dedim o da çimento kireç üreticek :dance:
Seneye kendi evimize çıkıcaz inş... :sm_cool:
sen napıyon tatlı tubişim
ben çok fena yarışırım demiştim ama delikafadulden
Nanacım bzide vücudumuzun sesini fazla dinleyip dengemizle oynuyoruz kabul edelim
Bi rahat bıraksak gerisi gelicek ama duramıyoz
Herşeyi belirtiden sayıp her sese de kulak verilmezki
hoşbulduk şekercim nasıl gidiyor hamişş olmakkkkkk opuyorumnanaktan
hımm bizede bi kat çık o vakitttttttttttt
hamilelik hassaslığıdır ben hayatım boyunca böyle ufak şeylerden kırılmadım bu seferde kırılmadım canımbilmiyorum ben öyle hissettim
napim kuşum bakınıyorum öle.
sen napiosun bakem?
yeğenim nasıl?
iyi bak ona tamam mııılmaz:
Kesinlikle haklısın Tuba kesinlikle alkisalkisalkis
ben artık vucudumu dinlemiyom ses vermiyor sanırsam çoktan ERRORRR vermeye başladıı akannehir
hamilelik hassaslığıdır ben hayatım boyunca böyle ufak şeylerden kırılmadım bu seferde kırılmadım canım
Kızlar yarın annemeleri alıcam iftara ne yapsmmmm
senden de iyi bir performans bekliyorum delikafadulden