inş canım ya 12 sine var baya daha sen çalışmalara devam et belki geç yumurtlama falan olmuştur[/QUOTE
benim kocam bu hafta yoktu bugün geliyor valla .. olduysa önceden olmuştur
sen yine de çalış fazla çalışma göz çıkarmaz :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım ya 12 sine var baya daha sen çalışmalara devam et belki geç yumurtlama falan olmuştur[/QUOTE
benim kocam bu hafta yoktu bugün geliyor valla .. olduysa önceden olmuştur
tubiş sen çalışıyormuydun canım bide nerde oturuyordun bakim bide yaşın kaçtı bidelerim bitmedi bak :):):)
Asıl halay başı Kityy nerde yawklava:
Nagihan da yok :tomato:
tubiş sen çalışıyormuydun canım bide nerde oturuyordun bakim bide yaşın kaçtı bidelerim bitmedi bak :):):)
yaşım 26 , şuan çalışmıyorum aslında fransızca öğretmeniyim bu yıl kpss ye gircem haziranda , muğlada oturuyorum
eee adet olmadın dimi canım
Asıl halay başı Kityy nerde yawklava:
Nagihan da yok :tomato:
Yok anam olmadım ama olurum benı es geçin bu ay![]()
olabileceğimizi sanıp kırmızıları görünce yaşadıgımız üzüntüden dersler aldık çünkü olacağımız varsada oalbilirim demiyruzne biliyon ya bu halleriniz beni ölldürüy valla ha bi olabilirim diyen duymadım kaydirigubbakcemile
ne biliyon ya bu halleriniz beni ölldürüy valla ha bi olabilirim diyen duymadım kaydirigubbakcemile
Nana netcen kızım sen Tubayı ne araştırıp duruyon? kaydirigubbakcemile3
HAmile kızım o sulanma Ona kaydirigubbakcemile3
olabileceğimizi sanıp kırmızıları görünce yaşadıgımız üzüntüden dersler aldık çünkü olacağımız varsada oalbilirim demiyruz
sen nerdesin cosmoo ayın 4 ü bugün çok kişi varrr dııı nerde bu aybaşılıklar hamiş varmııııııııııı