• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaa merak ediyom havasından suyundan mıı yaşından mı yoksaa ev hayatımı onu hamiş kaldııı ..:):):):):

hem ben daha çok sorarım tubişe hamiş kaldıyaa sonuna kadar tüm tecrübelerini sömürcem puhahahah :():):): kaydirigubbakcemile

sömür beni sor nanacım opuyorumnanaktan

Canım hoşgeldn senınde az kalmış delikafadulden
Anacım adetle hamilelik belirtileri aynı ayırd edilmiyoki
Ama bence insan kendını vücudunu tanıyo yani
İllaki farklılık gösterir hisseder diyeeee düşünüyommmm
Kıslar ben İlk deneyİmİm oluĞu İÇİn ayıt edemıyorum karnımda bİ ŞİŞkİnlİk patlıcam gbİ aĞrılarda var ama adet aĞrısımı yoksa hamİlelİkmİ bİlemİyorum ben 5 eylÜl dyorum ama geÇİkmelİ geldİĞİ gÜnlerde olurdu adetİm

kızlar listeyi ekledim... innnnşallah 3 ünüz de hamişsinizdir bu ay...
kitty normalde daha erken oluyordu gününden.
inşallah olmucak da. :Saruboceq:
cosmocum sen aklına getirme kırmızıları...
adet sivilcesi çıkarttınmı?

pardon çok kırılgansın dilek ben kötülüğünüz için bişey demedim olcağın varsa niye olabilir demediğini anlamadım ayrıca olabilir demekle var demek ayrı şeyler olabilir demek sadece bi olasılık ve bu herzaman vardır zaten
kırılmadımki tatlım sadece açıklama yaptım

ne biliyon ya bu halleriniz beni ölldürüy valla ha bi olabilirim diyen duymadım kaydirigubbakcemile

ben bir ihtimal diyorum ama oda belim ve karnımın şişliğinden hala ağrı var ..sinir oldum valla bebek mebek yokda ağrı varsa sen ozaman göre beni 1 teskkte yarım ince çizgi gördüm diğerinde hiçbişey yokk ayın 12 sinde artık regli olursam oturup ağlıycam artık ühühühühühühü sonrada doktora gidip bel ağrımdan dolayı 1 haftalık rapor alıcam gelmicem işe mişe

Çok fırsatçısın kızım sen kaydirigubbakcemile3
yaa merak ediyom havasından suyundan mıı yaşından mı yoksaa ev hayatımı onu hamiş kaldııı ..:):):):):

hem ben daha çok sorarım tubişe hamiş kaldıyaa sonuna kadar tüm tecrübelerini sömürcem puhahahah :():):): kaydirigubbakcemile

Cık çünkü sivilce ilacı kullanıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar listeyi ekledim... innnnşallah 3 ünüz de hamişsinizdir bu ay...
kitty normalde daha erken oluyordu gününden.
inşallah olmucak da. :Saruboceq:
cosmocum sen aklına getirme kırmızıları...
adet sivilcesi çıkarttınmı?

ben bir ihtimal diyorum ama oda belim ve karnımın şişliğinden hala ağrı var ..sinir oldum valla bebek mebek yokda ağrı varsa sen ozaman göre beni 1 teskkte yarım ince çizgi gördüm diğerinde hiçbişey yokk ayın 12 sinde artık regli olursam oturup ağlıycam artık ühühühühühühü sonrada doktora gidip bel ağrımdan dolayı 1 haftalık rapor alıcam gelmicem işe mişe

canım benim inş hamilesindir bebişim ama değilsen ağlamak falan yok çok çalışmak var hamileliği birazda biyolojik olarak düşün yoğun çalışırsan tutar bence canım ya

ninikim test yapmamış. daha yeni okudum.
akşam yapıcakmış.
herşeyde bir hayır var. inşallah çıkar :Saruboceq:

Canım hoşgeldn senınde az kalmış delikafadulden
Anacım adetle hamilelik belirtileri aynı ayırd edilmiyoki
Ama bence insan kendını vücudunu tanıyo yani
İllaki farklılık gösterir hisseder diyeeee düşünüyommmm

aynen öyle ben geçen ay hamişimdir sandım ama gördünüzmü ayın 12sinde olmadım ama 13 ünde regli oldumm ... cosmoo artık ben bişey anlamıyom valla ... vücudumu tanımıyom mu bennn :):):):):):kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2

Olmaz ağlama sakın
Yarışıcaz kızım hep beraber
Rekabet var burda farkında değilmisin sen

Olmaz ağlama sakın
Yarışıcaz kızım hep beraber
Rekabet var burda farkında değilmisin sen

evet rekabet var. hepimiz şu an tubatubatuba ya sinir oluyoz bizi geçti die kaydirigubbakcemile3
ama o bebişinin vızırtılarıyla ugraşırken biz hamişligin tadını çıkarcaz :umursamaz:
şaka bi yana, hepimiz birbirimize desteğiz. bu ortam çok güzel ya...
sevioom hepinizii opuyorumnanaktan

Back
X