Bir garip hüzün çöker insana
El ayak çekilince
Tek başina kalirsin dünyada
Etraf sessizleşiince
inan bu ev aliişamadi
Hiçbir zaman sensizliğe
Şiimdi sensizlik oturuyor
Kalkip gittiğiin yerde
.....
süpersin kuşum candan erçetin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir garip hüzün çöker insana
El ayak çekilince
Tek başina kalirsin dünyada
Etraf sessizleşiince
inan bu ev aliişamadi
Hiçbir zaman sensizliğe
Şiimdi sensizlik oturuyor
Kalkip gittiğiin yerde
.....
bizim patronda bu sene kafayı masaya koydugumu yakaladı gidin evinizde tutun orucu dedibeynamazdan ne beklersin başka
yavrum yaaa ben bi ay çektim penisilnler vuruldum oof oofff 3 sene önce titreme nöbetleri geçiriyordum birde böbrek pis ateş yapar 40 dereceylen kaç kez hastanelerde serum yemiştim tansiyonu fırlatır çok fecidir bilirim yanii böbrek mahveder adamı yaa ama sakın yarın oruç tutma çok bol sıvı tüket tatlım yaa çok çok geçmiş olsunnn :gitme:
cosmocum çok ama çok geçmiş olsun bitanem....sen kendini oku üflet bence bu ne ya her ay başka bir yerin agrıyor ilaç üzerine ilaç bu kocan olacak herif sana eyü bakmıyormu söle de bakem....bzi kadınlar kulubü olarak icabına bakalım..kaydirigubbakcemile
kimsecikler yokkkkkk hadi ben kaçarımmmmmmmmmm huuuuuuu size diyom hanımlar
Bende ki o ateşin sebebni anca anladım zaten naniknanik
Bende acaba hamilemiyim falan yok canım değilimdir diye düünüyodum ateşten dolayı kaydirigubbakcemile3
Yarın tutmuycam Allahım affetsin napim :1no2:
Sen kurtulmuşsun şükür ağrıdan, sıra bende inş Şeniz
kimsecikler yokkkkkk hadi ben kaçarımmmmmmmmmm huuuuuuu size diyom hanımlar
bisi kimsecikten symıyormuş anam demkki :sinifsinif:
anammm kimsenin şeyinde değilmişim gibim hissettimm
mürüvecim kullanıcı panalinden değiştirdiğinde resmi kaydet kısmı var aşağıda seçim yaptıktan sonra kaydet tatlım olur herhalde
neyse bana bu topikte sıkıntı bastı öptüm canım görüşmek üzere
VALLA TATLIM NORMALDE İYİ GİBİYİM AMA BEBEK GÖRÜNCE HAMİLE GÖRÜNCE ÇOK FENA OLUYORUM GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORMmafoldumbendbs cim sen nasıl oldun şekercim iyimisin psikoljin nasıl tatlım yaa