• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bende ki o ateşin sebebni anca anladım zaten naniknanik
Bende acaba hamilemiyim falan yok canım değilimdir diye düünüyodum ateşten dolayı kaydirigubbakcemile3
Yarın tutmuycam Allahım affetsin napim :1no2:
Sen kurtulmuşsun şükür ağrıdan, sıra bende inş Şeniz
yavrum yaaa ben bi ay çektim penisilnler vuruldum oof oofff 3 sene önce titreme nöbetleri geçiriyordum birde böbrek pis ateş yapar 40 dereceylen kaç kez hastanelerde serum yemiştim tansiyonu fırlatır çok fecidir bilirim yanii böbrek mahveder adamı yaa ama sakın yarın oruç tutma çok bol sıvı tüket tatlım yaa çok çok geçmiş olsunnn :gitme:

Ah aşkım ya bakıyoda gözünün ucuyla anca bakıyo işte :tomato:sengözlerimebaksanab
cosmocum çok ama çok geçmiş olsun bitanem....sen kendini oku üflet bence bu ne ya her ay başka bir yerin agrıyor ilaç üzerine ilaç bu kocan olacak herif sana eyü bakmıyormu söle de bakem....bzi kadınlar kulubü olarak icabına bakalım..kaydirigubbakcemile

Bende ki o ateşin sebebni anca anladım zaten naniknanik
Bende acaba hamilemiyim falan yok canım değilimdir diye düünüyodum ateşten dolayı kaydirigubbakcemile3
Yarın tutmuycam Allahım affetsin napim :1no2:
Sen kurtulmuşsun şükür ağrıdan, sıra bende inş Şeniz

inşallah canım benim ya kurtulcan kurtulcanda işte sıcak tut hemde çokk belini bıkınını evde iyice sar sarmala atlet neyim giy bak çok önemli ayaklarını sıcak tut bol bol su sıvı iç tatlım inşallah hemencecik geçer :1hug:

anammm kimsenin şeyinde değilmişim gibim hissettimm
mürüvecim kullanıcı panalinden değiştirdiğinde resmi kaydet kısmı var aşağıda seçim yaptıktan sonra kaydet tatlım olur herhalde
neyse bana bu topikte sıkıntı bastı öptüm canım görüşmek üzere

anammm kimsenin şeyinde değilmişim gibim hissettimm
mürüvecim kullanıcı panalinden değiştirdiğinde resmi kaydet kısmı var aşağıda seçim yaptıktan sonra kaydet tatlım olur herhalde
neyse bana bu topikte sıkıntı bastı öptüm canım görüşmek üzere

güle güle kuzum aaaaaa o nasıl laff sen herkesin şeyindesin...kız sen mühim koçsun fikfik için yabana atılırmı hiç anacımmmkaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim ve de çıkıyorum biraz işlerim var onları yapayım sonra giremem herhalde 18:30 da uçuyorum kızlar antalyaya kaydirigubbakcemile4 artıkın evden girebilirsem girerim malum annemlerin yanında olucam pek zamanım olmayabilir şekerler ama bi ara yoklamaya gelirim sizi pazartesi işte olucam şekerler kendinize iyi bakın...
ahh ahh bende ne hayaller kurmuştum antalyada kan testi yaptırırım annemlere müjdeyi orda veririm diye ama kısmet böyleymiş napalım
öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

kamyas nereye yaaaa....özlicem seni dikkat et kendine p.tesi gel de benim sonucu öğren tamm mı öptüm hayırlı yolculuklar canım

Back
X