Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın canım

nasılmış annemiz bakim bugün :)

dilekcim sen neler yapıyonn bakim nasılsın ...

bu arada kızlar belimde bi ağrı var dünde demiştim adet ağrısı gibi ... artık doktora gitmeye karar verdim .. bugün sabah gene test yaptım herhangibir çizgi mizgi yoktu.... yani gebelik durumum yok .. ozama bu bel ağrısı neyden kaynaklanabilirki :... doktora gidicem emar çekiyolarmış ...anlamadım gitti halada ağrıyorr.. midemde şiş ama gebelik durumu yok... uff hafta sonu doktora gidicem bakalım ne dicek ....

kaç gün var adete canım çizgi çıkmamış olabilir

iyi sayılırım tatlım
yaa belki idrar testinde çıkmıyo bide kan testi yaptırda sonra ne yapacaksan yap
günaydın canımıniçi yaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
herkes nireye gidiyor dilekk durdurrrrrrrrrrrrrr onlarıııı
durduramıyorummmmm
günaydınınız nan kızlar hoşgeldiniz wc de bile rahatım yok be...
izin aldınmı bizden wc ye giderken

KIZ YOLUNMUŞ ÇıÇEK NAPIYON KIZIM KEL Mı KALDIN HACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIkaydirigubbakcemile3lülülülülülü

Kızım ben geldım sı gıdıyorsunuz ama ya...ben bu Şartlar altında daha fazla uĞraŞamam sızle

kaç gün var adete canım çizgi çıkmamış olabilir

canım 10 gün var ama şuanda bile sızım var bende işte emar falan çekiliyor yaa o yüzden tekrar testi yaptım bişey varsa gitmem ama yoksa gidim diye. .. valla bişeyde çıkmadı ..
bu arada kızlar dün bi haber okudum gazetede.. kadın hamileyimdir diye gidiyor benim gibi belinde ağrı var kadına böbrek yetmezliği teşhisi konmuş... 3. günlük hayatı kalmış tabi sonra kocası vermiş böbreni ikiside sağ kadın hamiş kalmışş....

bankacıların çoğunda belde problem çıkıyor belki bende de öyle sorun vardır yaa : bebiş mebiş yok belli etti kendini

10 gün önce nasıl çıkcak allah aşkına biraz sabret sonra git oktora çok kötü değilsen tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…