günaydın canım
GÜnaydınınız nan kızlar hoŞgeldİnİz wc de bİle rahatım yok be...
nasılmış annemiz bakim bugün :)
dilekcim sen neler yapıyonn bakim nasılsın ...
bu arada kızlar belimde bi ağrı var dünde demiştim adet ağrısı gibi ... artık doktora gitmeye karar verdim .. bugün sabah gene test yaptım herhangibir çizgi mizgi yoktu.... yani gebelik durumum yok .. ozama bu bel ağrısı neyden kaynaklanabilirki:... doktora gidicem emar çekiyolarmış ...anlamadım gitti halada ağrıyorr.. midemde şiş ama gebelik durumu yok... uff hafta sonu doktora gidicem bakalım ne dicek ....
YAwwww benim canım acayip karpuz çekti ha cokacimcoook
iyi sayılırım tatlımnasılmış annemiz bakim bugün :)
dilekcim sen neler yapıyonn bakim nasılsın ...
Bu arada kızlar belimde bi ağrı var dünde demiştim adet ağrısı gibi ... Artık doktora gitmeye karar verdim .. Bugün sabah gene test yaptım herhangibir çizgi mizgi yoktu.... Yani gebelik durumum yok .. Ozama bu bel ağrısı neyden kaynaklanabilirki:... Doktora gidicem emar çekiyolarmış ...anlamadım gitti halada ağrıyorr.. Midemde şiş ama gebelik durumu yok... Uff hafta sonu doktora gidicem bakalım ne dicek ....
durduramıyorummmmmgünaydın canımıniçi yaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
herkes nireye gidiyor dilekk durdurrrrrrrrrrrrrr onlarıııı
izin aldınmı bizden wc ye giderkengünaydınınız nan kızlar hoşgeldiniz wc de bile rahatım yok be...
ya artık topikte hamile var yemekten falan bahsetmeyin canım çeker bulamam falan delikafadulden
yaz günüde bulamazsan karpuzu :)))))ya artık topikte hamile var yemekten falan bahsetmeyin canım çeker bulamam falan delikafadulden
Mevsimindeyiz bulursun be a.s
şaka kız şimdilik canım bişey çekmiyo zaten
kaç gün var adete canım çizgi çıkmamış olabilir
canım 10 gün var ama şuanda bile sızım var bende işte emar falan çekiliyor yaa o yüzden tekrar testi yaptım bişey varsa gitmem ama yoksa gidim diye. .. valla bişeyde çıkmadı ..
bu arada kızlar dün bi haber okudum gazetede.. kadın hamileyimdir diye gidiyor benim gibi belinde ağrı var kadına böbrek yetmezliği teşhisi konmuş... 3. günlük hayatı kalmış tabi sonra kocası vermiş böbreni ikiside sağ kadın hamiş kalmışş....
bankacıların çoğunda belde problem çıkıyor belki bende de öyle sorun vardır yaa: bebiş mebiş yok belli etti kendini
iyidir minnoşum senden nbrdilek yavrum naber len...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?