iyi sayılırım tatlım
yaa belki idrar testinde çıkmıyo bide kan testi yaptırda sonra ne yapacaksan yap
durduramıyorummmmm
izin aldınmı bizden wc ye giderken
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım 10 gün var ama şuanda bile sızım var bende işte emar falan çekiliyor yaa o yüzden tekrar testi yaptım bişey varsa gitmem ama yoksa gidim diye. .. valla bişeyde çıkmadı ..
bu arada kızlar dün bi haber okudum gazetede.. kadın hamileyimdir diye gidiyor benim gibi belinde ağrı var kadına böbrek yetmezliği teşhisi konmuş... 3. günlük hayatı kalmış tabi sonra kocası vermiş böbreni ikiside sağ kadın hamiş kalmışş....
bankacıların çoğunda belde problem çıkıyor belki bende de öyle sorun vardır yaa: bebiş mebiş yok belli etti kendini
saol bebeişimmm eyiyim bugünnnÇiçeeeeeekkkkk hoşgeldn anam nassılsın bögün?
yaww eşim seni askere yazdıralım dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKIZ YOLUNMUŞ ÇİÇEK NAPIYON KIZIM KEL Mİ KALDIN HACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIkaydirigubbakcemile3lülülülülülü
bilmiyorum napıcamı ben ühühüühü bana bide bu halde çalışmaya geldimmm: akşamda yemek vericem dün o halde saat 2 de yattım ölüyom yorgunluktanda
canım benim niye bu halde misafir alıyorusnbilmiyorum napıcamı ben ühühüühü bana bide bu halde çalışmaya geldimmm: Akşamda yemek vericem dün o halde saat 2 de yattım ölüyom yorgunluktanda
günaydın çiçegim hosgeldin bebişim Şenizopuyorumnanaktan
ana yoksa benimkidemi böbrek yetmezligi zaten böbreklerimde taşlar var delikafadulden
HAYDAAAAAAA GEÇMıŞ OLSUN TATLIM BıRı LANETLEDıMı SENı NAPTI NE BU DOĞRULAMADIN ANACIMNanacım geÇmıŞ olsun canım ya...
DılekÇım ıyılık ıŞte ne olsun hasta hasta burnumu Çekıyorum yıne...anassını satayım kıÇımızı bı doĞrultamadık
haydaaaaaaa geçmiş olsun tatlım biri lanetledimi seni naptı ne bu doğrulamadın anacım
10 gün önce nasıl çıkcak allah aşkına biraz sabret sonra git oktora çok kötü değilsen tabi
ulan ninik ve cosmo niye hic cevap yazmıyorsunuz bana lennnnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
ulen bi hamile kalayım dogurana kadar gelmicem yanınıza :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?