• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

iyi sayılırım tatlım
yaa belki idrar testinde çıkmıyo bide kan testi yaptırda sonra ne yapacaksan yap

durduramıyorummmmm

izin aldınmı bizden wc ye giderken

bilmiyorum napıcamı ben ühühüühü bana bide bu halde çalışmaya geldimmm :(:(:(:(: akşamda yemek vericem dün o halde saat 2 de yattım ölüyom yorgunluktanda

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın çiçegim hosgeldin bebişim Şenizopuyorumnanaktan

canım 10 gün var ama şuanda bile sızım var bende işte emar falan çekiliyor yaa o yüzden tekrar testi yaptım bişey varsa gitmem ama yoksa gidim diye. .. valla bişeyde çıkmadı ..
bu arada kızlar dün bi haber okudum gazetede.. kadın hamileyimdir diye gidiyor benim gibi belinde ağrı var kadına böbrek yetmezliği teşhisi konmuş... 3. günlük hayatı kalmış tabi sonra kocası vermiş böbreni ikiside sağ kadın hamiş kalmışş....

bankacıların çoğunda belde problem çıkıyor belki bende de öyle sorun vardır yaa :(:(:(: bebiş mebiş yok belli etti kendini

ana yoksa benimkidemi böbrek yetmezligi zaten böbreklerimde taşlar var delikafadulden

Çiçeeeeeekkkkk hoşgeldn anam nassılsın bögün?
saol bebeişimmm eyiyim bugünnn
az önce bi amcaya bağırdım çağırdım terbiyesiz sinirlerimi zıplattııııı

KIZ YOLUNMUŞ ÇİÇEK NAPIYON KIZIM KEL Mİ KALDIN HACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIkaydirigubbakcemile3lülülülülülü
yaww eşim seni askere yazdıralım dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bilmiyorum napıcamı ben ühühüühü bana bide bu halde çalışmaya geldimmm :(:(:(:(: akşamda yemek vericem dün o halde saat 2 de yattım ölüyom yorgunluktanda

ay canım benimmm kolay gelsinn

Nanacım geÇmıŞ olsun canım ya...

DılekÇım ıyılık ıŞte ne olsun hasta hasta burnumu Çekıyorum yıne...anassını satayım kıÇımızı bı doĞrultamadık

ÖHÖÖÖ ÖHÖÖÖÖÖÖ....HAPŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AYYY SÜMÜĞÜMDE AKTI COSMO SANA MI SIÇRADI KIZ SıL YÜZÜNÜ delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis

Nanacım geÇmıŞ olsun canım ya...

DılekÇım ıyılık ıŞte ne olsun hasta hasta burnumu Çekıyorum yıne...anassını satayım kıÇımızı bı doĞrultamadık
HAYDAAAAAAA GEÇMıŞ OLSUN TATLIM BıRı LANETLEDıMı SENı NAPTI NE BU DOĞRULAMADIN ANACIM :nazar:

ulan ninik ve cosmo niye hic cevap yazmıyorsunuz bana lennnnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:

haydaaaaaaa geçmiş olsun tatlım biri lanetledimi seni naptı ne bu doğrulamadın anacım :nazar:

cadıarzu sanırsam cosmonun işi bu önümü kesiyor dilek...kendi hasta ya beni de hasta ediyor illa ilk bu ay o hamile kalıcakmış...bak önce diş sonra bu ..

10 gün önce nasıl çıkcak allah aşkına biraz sabret sonra git oktora çok kötü değilsen tabi

öylemi diyon .. ama dün çıkan yarım çizgi bugün hiç çıkmadı testte yanlışlık varmış demek ... ben normalde zayıf bir bayanımdır .. göbişim yok kaldıki şimdi sadece akşam yemek yiyom sahur yeme yemiyom .. ama göbişimi görceksiniz nasıl şişti . bide sabah tekrar öyle test yapınca dedim bebiş yok bu başka nedende diye... ondan dedim çok çekilmiycek bi sızı değil ama nebilim işte .. bekle mi diyorsun ....

ulan ninik ve cosmo niye hic cevap yazmıyorsunuz bana lennnnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:

GÖRMEDİM KIZIM NE YAZDIN Kİ...EN SON BEN ŞİMDİLİK GİDİYORUM DEDİM ÖPÜCÜK MÜ BEKLİYORSUN AŞKİTOM GEL GEL ÖPEYİMDE SANA DA BULAŞSIN Şeniz Şeniz

ninikcim sağol bitanem

çiçem teşekkürler bitanem

dilekcim ama önceden davet etmiştim .. yoksa çağırmazdım ...

kitty bidaha duymim öyle dedini aaaa töferim valla ..

fstone: 3 Eylül

COSMO :4 eylül

KıTTYCAT : 4 eylül

NAGıHAN : 4 eylül

kızlar ne durumdalar bakalım

Back
X