Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Hemen karalar bağlama Kamyascım canım arkadaşım üzülme :1hug:
NEden ağladınki gece o kadar dünyanın sonu mu napalım? :1hug:
Vermeyen allah vermiycekse vardır elbet bi bildiği nolur üzülme canım ya :Saruboceq:
BEnim canım acıyo sizler üzüldükçe :çok üzgünüm:
bilmemki ama benim genelde hep önce bi kahverengi geliyo sonra ağrım başlıyo ve adet oluyorum ama bu sefer dün akşam saat 18:00 de geldi ped koydum ama sabaha kadar bişey gelmedi

Ay ben işin o kısmını hep unutmuşum ninikim yasakkelime
İçme tabi yasakkelime
Ben dün gece böbreklerim ağrıdı diye yine bi avuç hap içtim :1no2:
Herkesi kendm sanıyom, birazdan da cildiyeye gitcem Dr. saçım çok dökülüyo
bi gösterim bakim nedir? :roflol:
hayır canım ya ilaç almadım ...hayatım bişey olcağı tutar bu ay..pek umudum olmasada delikafadulden ilaç almak istemedim o yüzden....

yok canım gelmedi benimde senin gibi 1 kez geldi ve yok oldu :sm_confused: ama benim agrılarım var olacakmısım gibi

normalde senin böylemi olur adetlerin?
benim iki damla gelir ağrılarım başlar 1-2 saat sonra da olurum eğer akşam saatlerinde bu oldusa sabahtan olurum hemen foşur foşur gelir sonra

ama napim cosmom klomen kullandımya bu ay doktorda yumoşlar iyi gelişmişler diyince çok ümitlendin bu ay

anladım canım ya demekki adet olucaksın sen ...boşver canım ya önceden gelmesi çok daha iyi oldu inan en azından gününü bekleyip stres olmıcan...herşeyin iyisini düşün iyi olsun hayatım...önümüzdeki aya inşallah bereberiz merak etme..bendede hiç bir belirti yok..üstelik kend,imi de hamile gibi hissetmiyourm

evvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeet hadi bakalım toparlanın kırıcam kafanızı haa... kaytarmak yok tek sıraya geçin bakimmmm....hadi kızlar sabah cimlastiği..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kız cosmo her yerinde bir sorun var len senin..senin resmini yapıştırcaklar hastane girişine tehlikeli madde diyedelikafadulden

normalde senin böylemi olur adetlerin?
benim iki damla gelir ağrılarım başlar 1-2 saat sonra da olurum eğer akşam saatlerinde bu oldusa sabahtan olurum hemen foşur foşur gelir sonra

benimde öyle olur canım aynen seninki gibi ama gecen ay 4-5 gun öncesinden oldu böyle agır seyler tasımıstım aksam baktım leke 4 yada 5 gun sonrada kırmızılar gelmişti :çok üzgünüm:

kızlar şimdi gittim tuvalete afedersiniz kağıda sarı renkte geldi ama su gibi

canım benimde öyle oluyor işte kahverengi leke geliyor arada normal akıntı geliyor son iki gün süreki kahve oluyor sonrada adet oluyorum...:sinifsinif:

günaydınnnnnnnnnnnnn Şenizopuyorumnanaktanhosgeldin tubacım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…